ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΝΑΙ στην Ευρώπη λένε οι δήμαρχοι του Νοτίου Αιγαίου


Υπέρ του ΝΑΙ τοποθετήθηκε με ψήφισμά της, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
Τιο κείμενο έχει ως εξής:
"ΝΑΙ στην Ευρωπαϊκή Προοπτική της Ελλάδας Οι Αυτοδιοικητικοί Εκπρόσωποι των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, εκφράζοντας τις τοπικές μας Κοινωνίες, απαιτούμαι από την Ελληνική Κυβέρνηση, να αποσύρει άμεσα το διχαστικό και παραπλανητικό δημοψήφισμα, που θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ευρωπαϊκή ύπαρξη της Πατρίδας μας και την αποκόπτει από τον φυσικό της χώρο : Την Ευρώπη και τη ζώνη του ευρώ! 
Σήμερα, που η χώρα μας βρίσκεται εκτός του ευρωπαϊκού δικτύου προστασίας, και σε καθεστώς ληξιπρόθεσμων οφειλών των διεθνών μας υποχρεώσεων, οι εικόνες αναξιοπρέπειας, πανικού, ντροπής και απελπισίας που κάνουν το γύρο του κόσμου, προσβάλλουν την περηφάνια την Πατρίδας μας, του κάθε Έλληνα, της κάθε Ελληνίδας, της κάθε Νησιώτισσας, του κάθε Νησιώτη.
Ο τουρισμός που αποτελεί το ισχυρότερο χαρτί για την Ανάπτυξη της Χώρας μας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο εθνικό ΑΕΠ, κατακρημνίζεται με ανυπολόγιστες και πολλαπλασιαστικές συνέπειες τόσο για τα Νησιά μας, όσο και για τη Πατρίδα μας. 
Ο πρωτογενής τομέας, το εμπόριο, η ναυτιλία, η συνολική οικονομική δραστηριότητα της Ελλάδας, βρίσκεται υπό καθεστώς πλήρους κατάρρευσης με τις κλειστές τράπεζες και τη έλλειψη ρευστότητας. 
Η κυβέρνηση της Χώρας, έχει λάβει νωπή ισχυρή λαϊκή εντολή, να διαπραγματευτεί σκληρά με τους Θεσμούς, με τους Εταίρους μας, να επιτύχει τη καλύτερη δυνατή συμφωνία, με μοναδική και απαράβατη προϋπόθεση: η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή ένωση και στο ευρώ! Ο,τιδήποτε άλλο είναι επικίνδυνο, θέτει εν αμφιβόλω τη προοπτική της Πατρίδας μας, την Εθνική μας Κυριαρχία και αποτελεί ταφόπλακα για το μέλλον μας! 
Είναι αδιανόητο, η Χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, η Χώρα στην οποία όλοι υποκλίνονται για την Ιστορία και τον Πολιτισμό της, να απομονώνεται και να εγκλωβίζεται στην εσωστρέφεια, το διχασμό, τη διεθνή ανυποληψία και τον οικονομικό μαρασμό! 
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου, όλοι οι Δήμαρχοι των νησιών μας, ΑΠΑΙΤΟΥΜΑΙ από την Κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα το δημοψήφισμα! 
Να ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ και να συμφωνήσει άμεσα με τους εταίρους μας τη καλύτερη δυνατή συμφωνία, που θα διασφαλίζει ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, ανήκει στη ζώνη του Ευρώ! 
Και ΣΤΗΡΙΖΕΙ με όλες τις δυνάμεις της το ΝΑΙ στην Ευρώπη, στην Ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας!".


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video