ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο όμιλος Grecotel στηρίζει το “Όραμα Ελπίδας”


Ο Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel, έχοντας εντάξει στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του τη δράση του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας” -Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών- προχώρησε για το προσωπικό των ξενοδοχειακών του μονάδων σε ημερίδες ενημέρωσης από κλιμάκιο του Συλλόγου με Προϊστάμενο τον κ.Στέλιο Γραφάκο, Παιδίατρο Αιματολόγο, Αναπληρωτή Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντή της Μονάδας Μεταμόσχευσης Νοσοκομείου “Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη-Ελπίδα”, τέως Πρόεδρο της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας. 
Συγκεκριμένα, στις 14 Οκτωβρίου το κλιμάκιο επισκέφθηκε το Grecotel Cape Sounio και στις 16 Οκτωβρίου το Ρέθυμνο και τα ξενοδοχεία Grecotel White Palace, Grecotel Caramel, Grecotel Creta Palace όπου εγγράφησαν πάνω από 100 εθελοντές δότες.
Η προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με την μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων συνεχίστηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Ρεθύμνης το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου 2015 με πλήθος προσέλευσης κόσμου και μάλιστα με την εγγραφή ως εθελοντή δότη του Βουλευτή Ρεθύμνης-ΣΥΡΙΖΑ και Υπουργού Υγείας, κου.Ανδρέα Ξανθού. 
Επειδή ποτέ άλλοτε η ανάγκη για αλληλεγγύη και διατήρηση της κοινωνικής αλυσίδας δεν ήταν τόσο επιτακτική όσο στις μέρες μας, το μήνυμα “Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή” του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας” μιλάει στις καρδιές και τις συνειδήσεις όλων στον Όμιλο Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel καθώς η ελπίδα είναι πάντα ένας άνθρωπος που κάνει τη διαφορά, πόσο μάλλον όταν μπορεί να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video