ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η προσπάθεια συνεχίζεται στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη


Η Ένωση Ξενοδόχων στην προσπάθεια που κάνει για την προβολή της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης προσκάλεσε φιλοξένησε και φιλοξενεί διάσημους τουριστικούς δημοσιογράφους από την Μεγ. Βρετανία. 
Το διάστημα 30/6 έως 7/7, σε συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ Μεγ. Βρετανίας, φιλοξενήθηκαν στο νησί η Features & Supplements Editor του εβδομαδιαίου τουριστικού περιοδικού Travel Weekly κα Joanna Booth. 
Το αφιέρωμα της κας Booth εκτός από το έντυπο περιοδικό που έχει περίπου 15.000 πωλήσεις, θα δημοσιευθεί και στην ηλεκτρονική σελίδα http://ift.tt/1ScNZQa;
Την ίδια περίπου περίοδο 2/7 έως 9/7 η Ένωση, σε συνεργασία με την Marketing Greece που από φέτος έχει σύμβαση συνεργασίας με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, φιλοξενήθηκε η κα Hannah Summers, Associate Editor του Escapism Magazine http://ift.tt/1L1PlwD;
Οι δύο αυτοί, σημαντικοί δημοσιογράφοι, βρίσκονταν στα νησιά την περίοδο που προκηρύχθηκε το δημοψήφισμα και ήταν κλειστές οι τράπεζες.
Κυκλοφορούσαν χωρίς κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και η εικόνα που μετέφεραν μέσω των social media ( https://twitter.com/jobooth_travel & https://twitter.com/BurgersAndBruce ) για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα ήταν ενθαρρυντική, αισιόδοξη και κυρίως ήταν αντίθετη με την εικόνα καταστροφολογίας που επικρατούσε στα Εθνικά και Διεθνή Μ.Μ.Ε. 
Για την ζεστή φιλοξενία και το καλό αυτό πρόσωπο των νησιών, έχουν ευθύνη όλοι οι επαγγελματίες που αντιδρούν ψύχραιμα και δεν μεταδίδουν αίσθημα ανασφάλειας στους επισκέπτες, στις πρωτόγνωρες για όλους αυτές στιγμές. 
Τέλος την εβδομάδα αυτή στην Κεφαλονιά θα βρίσκεται για φωτογράφιση συνεργείο από το περιοδικό Weekend Weekly (Hong Kong) καθώς και για γυρίσματα η εκπομπή του Σκάι “Ένα τραπέζι Ελλάδα” Η προσπάθεια συνεχίζεται….


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video