ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το νέο βίντεο της KLM για την ασφάλεια των πτήσεων ...


...εμπνέεται από την τεχνοτροπία Delftware 

Από την 1 Νοεμβρίου η KLM Royal Dutch Airlines θα προβάλλει ένα καινοτόμο και ξεχωριστό βίντεο για την ασφάλεια των πτήσεων σε όλες τις διηπειρωτικές πτήσεις, εμπνευσμένο από τις τεχνικές διακόσμησης των πορσελάνινων δημιουργιών Delftware 
Το νέο βίντεο της KLM για την ασφάλεια των πτήσεων χρησιμοποιεί περισσότερα από 1.000 πλακίδια, ειδικά σχεδιασμένα και χρωματισμένα με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια για τον συγκεκριμένο σκοπό. 
Το βίντεο δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια, όπως ακριβώς η KLM δίνει σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως η ασφάλεια των πτήσεων.
Η ταινία είναι εμπνευσμένη από τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται από τους διάσημους τεχνίτες Delft Blue, με κάθε λεπτομέρεια να είναι ζωγραφισμένη με προσοχή. 
Η KLM διεξάγει διαδικασίες για την ασφάλεια, με την ίδια προσοχή στη λεπτομέρεια. Το σενάριο «μεταφράστηκε» αρχικά σε χειροποίητα Delftware σχέδια, τα οποία στη συνέχεια χρωματίστηκαν πάνω στα πλακίδια. 
Έπειτα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία με το stop-motion animation, έγινε η εγγραφή των οδηγιών ασφαλείας της πτήσης για τους επιβάτες, πλακίδιο-πλακίδιο. 
Ολλανδικός σχεδιασμός 
Ακριβώς όπως το νέο βίντεο για την ασφάλεια των πτήσεων, έτσι και η σειρά «Tasty Blue» στην τροφοδοσία της οικονομικής θέσης της KLM εμπνέεται από το σχεδιασμό Delftware. Τα καρότσια, τα σουπλά, τα χάρτινα κουτάκια και τα φλυτζάνια, όλα διαθέτουν λεπτομέρειες ή στοιχεία Delftware. Τα νέα αυτά στοιχεία του design ακολουθούν το ίδιο concept με τις μινιατούρες των ολλανδικών σπιτιών Delftware οι οποίες ξεκίνησαν να προσφέρονται τη δεκαετία του 1950 στους επιβάτες της Business Class. 
Τα επιτραπέζια σκεύη της World Business Class καθώς και το νέο εσωτερικό των αεροσκαφών του στόλου, σχεδιάστηκαν από Ολλανδούς δημιουργούς. Επιπλέον, η KLM έχει μια μακρά παράδοση στο να σερβίρει δημιουργίες κορυφαίων Ολλανδών σεφ στην World Business Class, επιβεβαιώνοντας τις ολλανδικές ρίζες της αλλά και τη διεθνή γοητεία που εκπέμπει. 
Το νέο βίντεο για την ασφάλεια των πτήσεων καθώς και το «making of» είναι διαθέσιμα στη σελίδα της KLM http://ift.tt/1ZX46ry;
Η ταινία και τα πλακίδια Delftware που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία της συμμετέχουν στην ολλανδική εβδομάδα Design στο Αϊντχόβεν από τις 17 έως τις25 Οκτώβρη.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video