ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλλαγές στα προϊόντα του Thomas Cook και πρόσθεση νέων ξενοδοχείων


Ο Thomas Cook προχώρησε στο rebrand του Family Resort collections σε Thomson Family Life. Πηγές του tour operator αναφέρουν πως τα νέα καλοκαιρινά πακέτα διακοπών του 2016, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στην αγορά από την Πέμπτη, θα περιλαμβάνουν τα Thomson Family Resorts, το Thomson Family Life Aeneas στην Κύπρο αλλά και το Thomson Family Life Baia de Conte resort στην Σαρδηνία. 
Η Thomson έχει προσθέσει επίσης πέντε νεα ξενοδοχεία στο concept ξενοδοχείων Thomson Sensimar, το οποίο απευθύνεται μόνο σε ενήλικες και το οποίο λανσαρίστηκε τον Απρίλη. 
Επίσης, δέκα νέα ξενοδοχεία θα προστεθούν στην Thomson Platinum collection για το επόμενο Καλοκαίρι. 
Επιδιώκοντας αύξηση των επιδόσεών της, η First Choice θα προσθέσει ακόμη έξι νέα SuneoClubs στην γκάμα των προϊόντων της που προσφέρουν μοντέρνα διαμονή σε συνδυασμό με πλήθος δραστηριοτήτων κατά την διάρκεια της ημέρας, αλλά και των απογευματινών ωρών.
Ο κ.Mark Hall, διευθυντής Προϊόντων της Τhomson και της First Choice είπε:” Ένα απο τα κύρια highlights για εμάς είναι η εισαγωγή του Thomson Family Life και ελπίζουμε ότι αυτό το νέο concept θα δώσει σε όλα τα μέλη της οικογένειας τον ποιοτικό χρόνο και την ελευθερία που χρειάζονται για να απολαύσουν την ιδιαίτερη περίοδο των διακοπών μαζί.” 
 “Επιπροσθέτως η εισαγωγή των 3-4 διανυκτερεύσεων σε 20 προορισμούς, θα δώσει τους πελάτες μας ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία ιδιαίτερα αν πιέζονται από τον χρόνο.” προσθεσε ο κ.κ.Mark Hall


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video