ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΞΕΕ: Παράταση για τις επισφάλειες των ξενοδοχείων


Αίτημα στη γενική γραμματέα Εσόδων Κατερίνα Σαββαϊδου, κατέθεσε το ΞΕΕ, προκειμένου να δοθεί παράταση στη δυνατότητα έκπτωσης επισφαλών απαιτήσεων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων,  λόγω πτώχευσης αλλοδαπών tour operators.
Η επιστολή του προέδρου του Ξ.Ε.Ε. Γιώργου Τσακίρη προς την κα. Σαββαϊδου, έχει ως εξής:
Αξιότιμη κυρία Γενικέ, 
Ευχαριστούμε θερμά για την καίρια ανταπόκρισή σας στο δίκαιο αίτημα του ξενοδοχειακού κλάδου για την έκπτωση των επισφαλών απαιτήσεων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων λόγω γενικευμένων πτωχεύσεων tour operators κυρίως της ρωσικής αγοράς το 2014.
Επειδή η εγκύκλιος σας ΠΟΛ 1170 εκδόθηκε στις 30/7/2015 και παρά την άμεση ενημέρωση των μελών μας, μεγάλος αριθμός κεφαλαιουχικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων είχε προχωρήσει στη δημοσίευση των ισολογισμών του 2014 ή είχε πραγματοποιήσει την τακτική γενική συνέλευση και ορισμένες μάλιστα επιχειρήσεις είχαν προβεί σε δήλωση φορολογίας εισοδήματος, με αποτέλεσμα να μην κάνουν χρήση της συγκεκριμένης ρύθμισης. 
Κατόπιν τούτου και επειδή πρόκειται για σημαντική φορολογική πράξη, παρακαλούμε πολύ να παρατείνετε για ένα ακόμη χρόνο τη δυνατότητα έκπτωσης των συγκεκριμένων επισφαλών απαιτήσεων, προκειμένου να καταστεί δυνατή η χρήση αυτής της ρύθμισης για όλες τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που έχουν επισφαλείς απαιτήσεις από τους συγκεκριμένους πτωχευσαντες tour operators. 
Με την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στο εύλογο αίτημά μας, παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση. 
Με εκτίμηση, 
Γεώργιος Αλεξ. Τσακίρης 
Πρόεδρος Δ.Σ. Ξ.Ε.Ε".
Λογικό αίτημα...


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video