ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

“Εκλεισε τα φτερά” της η Sky Greece


“Εκλεισε τα φτερά” της από και προς Ελλάδα η Sky Greece Airlines, επικαλούμενη την τρέχουσα οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα. 
Ωστόσο, η κίνηση αυτή σύμφωνα με πηγές του Sofokleousin.gr ήταν αναμενόμενη και η κρίση ήταν αφορμή. 
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν οι ίδιες πηγές στο Sofokleousin.gr “πρόκειται για μία αεροπορική η οποία εκτελεί πτήσεις προσωρινού χαρακτήρα και χρησιμοποιεί τα αεροσκάφη ανάλογα με τις περιστάσεις και τα βραχυπρόθεσμα οφέλη που μπορεί να έχει”. 
Στο πλαίσιο αυτό και χωρίς το σοβαρό προγραμματισμό που απαιτείτο προκειμένου να καλύψει τους στόχους που είχε ανακοινώσει σε συνέντευξη τύπου στις 22 Απριλίου 2015 και αφορούσαν στην τακτική και όχι εποχική σύνδεση της Ελλάδας με την Αμερική, η Sky Greece “δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στο ανταγωνισμό”, προσθέτουν οι ίδιες πηγές.
Η SkyGreece Airlines από την πλευρά της ζήτησε από τους επιβάτες συγγνώμη, συμβουλεύοντας τους να επικοινωνήσουν με τα ταξιδιωτικά γραφεία προκειμένου να διευθετήσουν το κενό που προκλήθηκε. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας οι επιβάτες καλούνται να κάνουν χρήση του κανονισμού ΕΚ 261/2004. Ο εν λόγω κανονισμός ισχύει για επιβάτες που αναχωρούν από Ευρωπαϊκό αερολιμένα επί ενός φορέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Σύμφωνα με τον κανονισμό οι έχοντες εισιτήρια μπορούν να απαιτήσουν αποζημιώσεις σε ό,τι αφορά τις πτήσεις της Sky Greece. 
Η Sky Greece ιδρύθηκε το 2012, ξεκινώντας πτήσεις τσάρτερ. Στόχος της εταιρείας, όπως είχε ανακοινώσει στην συνέντευξη τύπου οι απευθείας υπερατλαντικές τακτικές πτήσεις, Ελλάδας με ΗΠΑ και Καναδά 
Είναι δημιούργημα από ομογενείς επιχειρηματίες που πίστεψαν σε αυτό το όραμα και το υλοποιούν με σκοπό την τακτική και όχι εποχική σύνδεση της Ελλάδας με την Αμερική. 
Όπως είχε τονίσει ο πρόεδρος της εταιρείας, Πατήρ Νικόλαος Αλεξανδρής, η SkyGreece, είναι ένα “ξέσπασμα” του ελληνισμού της ομογένειας, που δημιουργήθηκε για να μείνει και να αναπτυχθεί περαιτέρω. Η SkyGreece, αποτελεί το όχημα της ελληνικής φιλοξενίας, της ελληνικής παράδοσης, της ελληνικής κουλτούρας και της ελληνικής σημαίας”. Οι πρώτες πτήσεις της Sky Greece από Ελλάδα προς Καναδά και Ν. Υόρκη ξεκίνησαν μέσα Ιουνίου. και έπαυσαν τον Αύγουστο.
ΠΗΓΗ: www.sofokleous.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video