ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέα συμμαχία μεταξύ Air New Zealand και Air China


Η συμμαχία μεταξύ Air New Zealand και Air China αφορά στη νέα καθημερινή απευθείας πτήση μεταξύ Ώκλαντ και Πεκίνου μετά την έγκριση του υπουργού Μεταφορών της Νέας Ζηλανδίας Hon Simon Bridges για τη δημιουργία στρατηγικής συμμαχίας. 
Η συμμαχία μεταξύ των δύο εθνικών αερομεταφορέων θα συμβάλλει στην αύξηση της εναέριας χωρητικότητας σε ποσοστό περισσότερο από 25 τοις εκατό καθ’όλη τη διάρκεια του έτους μεταξύ Ώκλαντ και Ηπειρωτικής Κίνας. 
Με τη συμμαχία αυτή η Air New Zealand θα συνεχίσει να πραγματοποιεί πτήσεις καθημερινά μεταξύ Ώκλαντ και Σανγκάης και η Air China θα πραγματοποιεί το νέο δρομολόγιο μεταξύ Ώκλαντ και Πεκίνου.
Οι δύο αερομεταφορείς θα έχουν πτήσεις κοινού κώδικα μεταξύ Νέας Ζηλανδίας και Κίνας. Το δρομολόγιο Πεκίνο-Ώκλαντ θα ξεκινήσει φέτος στις 10 Δεκεμβρίου και οι ναύλοι θα διατίθενται προς πώληση άμεσα, με ένα special limited time introductory ναύλο από $539NZD one-way (ισχύουν όροι και προυποθέσεις). 
Η συμμαχία θα προσφέρει καλύτερη πρόσβαση στο εκτεταμένο εθνικό δίκτυο της Air China στους πελάτες της Air New Zealand, ενώ οι επιβάτες της Air China θα έχουν βελτιωμένη πρόσβαση στο δίκτυο της Air New Zealand περιλαμβάνοντας τη Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, τα Νησιά Ειρηνικού και τη Νότια Αμερική. Η Air New Zealand και η Air China είναι μέλη της Star Alliance, το οποίο σημαίνει πως οι πελάτες θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν αμοιβαία οφέλη τακτικών επιβατών όπως επιβράβευση αφοσίωσης, εξαργύρωση και πρόσβαση σε lounge. 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Air New Zealand Christopher Luxon είπε πως η συμφωνία μεταξύ των δύο αεροπορικών θα εμβαθύνει τις τουριστικές και επιχειρηματικές διασυνδέσεις μεταξύ Κίνας και Νέας Ζηλανδίας. Οι δύο εθνικοί αερομεταφορείς υπέγραψαν μία Δήλωση Πρόθεσης για τη δημιουργία συμμαχίας το Νοέμβριο 2014. 
Ο Υπουργός Μεταφορών της Νέας Ζηλανδίας εξουσιοδότησε τη συμμαχία ως τις 31 Μαρτίου 2021. Στο πλαίσιο της συμμαχίας το νέο αεροσκάφος Boeing 787-9 της Air New Zealand θα συνεχίσει να πραγματοποιεί πτήσεις στο δρομολόγιο Ώκλαντ, Σανγκάη.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video