ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πληρότητα ρεκόρ για την easyJet, με ...ελληνική βοήθεια


Επιβατική κίνηση ρεκόρ είχε τον Αύγουστο η easyJet, η οποία  προήλθε κυρίως από τον εισερχόμενο τουρισμό στην ελληνική και ισπανική αγορά και οδηγεί σε αναθεώρηση προβλέψεων κερδών για το οικονομικό έτος που λήγει 30 Σεπτεμβρίου 2015.
Η πληρότητα για τον Αύγουστο 2015 ανήλθε σε 94,4%, ύψος ρεκόρ για οποιοδήποτε μήνα της easyJet. 
Ο αριθμός επιβατών έφθασε τα 7.06 εκ., που αποτελεί ρεκόρ για το Group και αποτελεί το δεύτερο διαδοχικό μήνα που ξεπερνά το φράγμα των 7 εκ. επιβατών. 
Η easyJet παρουσιάζει καλύτερη απόδοση εσόδων από τα αναμενόμενα για τον Αύγουστο όπως επίσης και για την πρόβλεψη του Σεπτεμβρίου, που οφείλεται σε διαρκείς on –line προσφορές, αύξηση της πληρότητας σε όλο το δίκτυο μικρών αποστάσεων που καλύπτει η εταιρία το οποίο ανήλθε σε περίπου 6% και την ισχυρή θέση που κατείχε σε θερινούς προορισμούς από το Ην.Βασίλειο όπως ήδη αναφέρθηκε.
 Η ισχυρή απόδοση των εσόδων, υπερκέρασε τους επιβαρυντικούς παράγοντες κόστους που αντιμετώπισε στη διάρκεια της χρονιάς η εταιρία, όπως οι μεγαλύτερες του αναμενομένου διαταραχές στο πρόγραμμα πτήσεων σε όλο το δίκτυο της ειδικά τον Απριλίο, η επίδραση από τις δύο πυρκαγιές στο αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης, ο συμβιβασμός που επιτεύχθηκε με το Eurocontrol ύψους 8 εκ € και άλλα κόστη που σχετίζονται με τους υψηλότερους δείκτες πληρότητας. 
Οι διακυμάνσεις στο εύρος του κόστους καυσίμου και των συναλλαγματικών ισοτιμιών παρέμειναν στα προβλεπόμενα επίπεδα. 
Συνεπώς τα προ φόρων κέρδη για το σύνολο της χρήσης εως 30 Σεπτεμβρίου 2015, αναθεωρήθηκε προς τα άνω με εύρος προβλεπομένων κερδών μεταξύ £675 εκ. εως £700 εκ έναντι 620 εκ.εως £660 εκ. της αρχικής πρόβλεψης. 
Η Carolyn McCall, Chief Executive της easyJet , σχολίασε σχετικά: «Τα στοιχεία αυτά αποδεικνύουν τη δύναμη της easyJet – με την ισχυρή προσήλωση της στις ανάγκες των πελατών και τον επιτυχημένο συνδυασμό προορισμών του δικτύου της προς κύρια Ευρωπαϊκά αεροδρόμια με τις προσιτές τιμές, τη φιλική εξυπηρέτηση και τις σημαντικές ψηφιακές καινοτομίες. Με βάση αυτά τα δεδομένα, η easyJet ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη να ανταποκριθεί στην ζήτηση του τελευταίου μέρους της θερινής περιόδου, από επιβάτες του Ην. Βασιλείου προς σημαντικούς θερινούς προορισμούς στην Ευρώπη, γεγονός που επέτρεψε στην εταιρία να επιτύχει νέα ρεκόρ εσόδων και κερδών». 


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ EASYJET ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
         ____________________________________________________________________

Μήνας

Αύγουστος 2015    
Αύγουστος 2014    
Μεταβολή
Επιβάτες1
7.064.931
6.612.075
6,8%
Πληρότητα 2
94,4%
94,2%
0.2pp
 12 μηνο

Αύγουστος 2015    
Αύγουστος 2014
Μεταβολή
Επιβάτες1
68.162.955
64.339.243
5,9%
Πληρότητα 2    
91,4%
90,3%
1.1pp
 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video