ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

H Κύθνος διατηρεί αμετάβλητες τις τιμές για τον περιπατητικό/πεζοπορικό τουρισμό

 

- Σεπτέμβριος και Οκτώβριος οι ιδανικοί μήνες για περιπατητικό τουρισμό 

 
Οι αλλαγές σε μία σειρά από υπηρεσίες και αγαθά, που επέφερε η αύξηση του ΦΠΑ δείχνει να μην επηρεάζει το παρεχόμενο «πακέτο» περιπατητικών/πεζοπορικών διακοπών στο όμορφο νησί της Κύθνου.
H Fermina Hotel Ltd, ελληνική εταιρία, εξειδικευμένη στον πεζοπορικό τουρισμό, προχωράει σε προσφορές για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής, για πεζοπορία στο νησί τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, όταν το κλίμα είναι ελαφρώς πιο δροσερό και η θάλασσα παραμένει ακόμη ζεστή...
Το πρόγραμμα των έξι ημερών διατίθεται στην τιμή των 700 ευρώ το ζευγάρι, το τετραήμερο πρόγραμμα στην τιμή των € 550, ενώ το τριήμερο Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής διατίθεται στα 400. 
Οι τιμές περιλαμβάνουν όλους τους φόρους, καθώς, επίσης, το σύνολο των μεταβιβάσεων, των διαμονών, των γευμάτων, εκτός από τα βραδινά ποτά, την καθοδήγηση, ενώ τα βράδια οι συμμετέχοντες μπορούν να απολαμβάνουν διάφορες πολιτιστικές δραστηριότητες, που λαμβάνουν χώρα στο όμορφο νησί της Κύθνου. 
Περισσότερες λεπτομέρειες, τιμές και ένα ενδεικτικό πρόγραμμα στο www.hotelgalatas.com.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video