ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το γράψαμε στις 22 Σεπτεμβρίου...

 

- Δείτε εδώ το δημοσίευμα 

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέες big business για τον όμιλο Μουζενίδη


Δύο νέες μεγάλες αγορές ανοίγει ο όμιλος Μουζενίδη για το 2016, με το πιο σημαντικό να είναι η "εμπλοκή" της Ellinair στην μεταφορά αρκετών δεκάων χιλιάδων τουριστών στην Ελλάδα.
Ας τα πάρουμε από την αρχή.
Οι δύο νέες μεγάλες συνεργασίες αφορούν στις τουριστικές αγορές της Γερμανίας και της Ιταλίας, ενώ σύντομα θα υπάρξουν και νέα, από την πολωνική αγορά.
Στη Γερμανία ο όμιλος Μουζενίδη προχώρησε σε δημιουργία νέας εταιρίας, σε συνεργασία με τουρκικής ιδιοκτησίας ταξιδιωτικό γραφείο, για την μετακίνηση στην Ελλάδα 25.000 Γερμανών τουριστών το 2016.
Το γραφείο βρίσκεται στο Μόναχο και οι πτήσεις της  Ellinair θα γίνονται από Μόναχο, Φραγκφούρτη, Στουτγκάρδη, Κολωνία, Ντυσελντοφ, Βερολίνο και Λειψία προς Κρήτη και Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική συνεργασία, καθώς η γερμανική αγορά εμφανίζει μεγάλη αύξηση για την Ελλάδα και σε αυτό τον ανοδικό κύκλο εισέρχεται ο όμιλος Μουζενίδη.
Η δεύτερη συνεργασία αφορά στην ιταλική αγορά .
Ο Όμιλος Μουζενίδη θα προσφέρει αεροπορικές θέσεις στο  γνωστό ιταλικό πρακτορείο itinerari doc, το οποίο έχει μεγάλο πρόγραμμα για Ελλάδα.
Η συμφωνία βαίνει προς ολοκλήρωση, καθώς πέραν των θέσεων ο όμιλος Μουζενίδη επιθυμεί να αναλάβει και την αντιπροσώπευση του doc σε κάποιες περιοχές.
Ωραία νέα!!!Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video