ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεχίζεται η πεζοπορική σεζόν στην Κύθνο


Μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου αναμένεται να συνεχιστεί η πεζοπορική σεζόν στο νησί της Κύθνου, με δυνατότητα παράτασής της τον Νοέμβριο, εφόσον το ενδιαφέρον παραμένει ισχυρό και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των ferry boats.
Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον για πεζοπορικές διακοπές στην Κύθνο. Πρόσφατα, μία ομάδα περιπατητών «σκαρφάλωσαν» στο ακρωτήρι Κατακέφαλο, στο βόρειο τμήμα του νησιού, με το Βυζαντινό Κάστρο της Ωριάς, ενώ η ίδια ομάδα επισκέφθηκε και το Βρυόκαστρο, την αρχαία πόλη της Κύθνου με τον διπλό ναό. 
Μπορεί οι πεζοπορικές διαδρομές να ήταν ιδιαίτερα δύσκολες, ωστόσο, οι πεζοπόροι ανταμείφθηκαν από τις πολιτιστικές ανακαλύψεις με τις οποίες βρέθηκαν «αντιμέτωποι».

Το πρόγραμμα των πεζοπορικών τους διαδρομών περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, τις υπέροχες παραλίες του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Στεφάνου -η μεν πρώτη προσβάσιμη μόνο με τα πόδια,  ενώ η δεύτερη αποτελεί αγαπημένο καταφύγιο για ιστιοπλόους- τις Λεύκες, ιδιαίτερα δημοφιλή παραλία κατά τη διάρκεια του Αυγούστου και το δεύτερο μεγαλύτερο χωριό, τη Δρυοπίδα, με τα παραδοσιακά κεραμοσκεπή σπίτια, εξαίρετης αρχιτεκτονικής και τα γραφικά σοκάκια.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video