ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το νέο πρόγραμμα της Ryanair για Θεσσαλονίκη


Το καλοκαιρινό πρόγραμμα Θεσσαλονίκης για το 2016, ανακοίνωσε η Ryanair.
Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει  ένα νέο καθημερινό δρομολόγιο προς την Μπολόνια και 17 πτήσεις σε σύνολο, συντελώντας στην μεταφορά 1.6 εκ πελατών ετησίως και στην στήριξη 1200 παράπλευρων θέσεων εργασίας στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. 
Μεταξύ των πτήσεων συμπεριλαμβάνονται και το Λονδίνο (9 εβδομαδιαία), καθώς και Παρίσι.
Οι Έλληνες πελάτες και επισκέπτες μπορούνε να επιλέξουν ανάμεσα από 17 δρομολόγια από την Θεσσαλονίκη το επόμενο Καλοκαίρι και παράλληλα να αναμένουν περισσότερες αναβαθμίσεις, καθώς διανύουμε το δεύτερο έτος του προγράμματος “AlwaysGettingBetter” κατά την διάρκεια του οποίου θα παρουσιαστεί νέα ιστοσελίδα, νέα εφαρμογή, νέο εσωτερικό αεροσκαφών, ανανεωμένα μενού και σημαντικές ψηφιακές καινοτομίες όπως το ‘δέσμευσε τον ναύλο’.
Στη Θεσσαλονίκη, ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair DavidO’Brien δήλωσε: “ H Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το καλοκαιρινό πρόγραμμα Θεσσαλονίκης για το 2016, το οποίο συμπεριλαμβάνει ένα νέο δρομολόγιο προς την Μπολόνια με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις, συντελώντας στην μεταφορά 1.6 εκ πελατών ετησίως και στην στήριξή 1200 παράπλευρων θέσεων εργασίας. 
Η Ryanair είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για την ανάπτυξη της στην Θεσσαλονίκη, συμβάλλοντας παράλληλα στον τουρισμό και στην δημιουργία θέσεων εργασίας. 
Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση του καλοκαιρινού προγράμματος για το 2016, απελευθερώνουμε ναύλους προς κράτηση από 17.99 €, στα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και Χανιά , διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 16 Σεπτεμβρίου, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. 
Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στην ιστοσελίδα www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία”.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video