ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δράσεις τουριστικής προβολής της Δωδεκανήσου


Στην έγκριση των δράσεων τουριστικής προβολής της περιφερειακής ενότητας Δωδεκανήσου προχώρησε η οικονομική επιτροπή της περιφέρειας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση. 
Σε αυτές περιλαμβάνονται οι συμμετοχές σε τουριστικές διοργανώσεις, καμπάνιες και συνέδρια. Συγκεκριμένα η οικονομική επιτροπή ενέκρινε: 
1) Τη συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην 2η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo 2015 που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου 2015 στην Αθήνα. Το συνολικό κόστος θα ανέλθει στο ποσό των 40.000 € πλέον Φ.Π.Α.. 
2) Τη συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Έκθεση Ergo Marathon Expo 2015 που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ, στο πλαίσιο του 33ου Μαραθωνίου της Αθήνας. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου 2015 στο κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου στην Αθήνα.
Το συνολικό κόστος θα ανέλθει στο ποσό των 13.000 € πλέον ΦΠΑ.
3) Τη δημιουργία ολοκληρωμένης καμπάνιας προβολής της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου στο discovergreece.com, με στόχευση στο ελληνικό και διεθνές καταναλωτικό κοινό που σκοπό έχει να αναδείξει το τουριστικό προϊόν της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου που περιλαμβάνει Discovergreece.com ecosystem, digital users activation, gamification, user generated content και social media promotion.
Στο έργο αυτό περιλαμβάνονται οι ακόλουθες δράσεις: • Δημιουργική στρατηγική και σχεδιασμός επικοινωνιακών ενεργειών για την προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου στο Discovergreece.com. Σε αυτή τη δράση θα αναδειχθούν και τα βασικά κοινά-στόχος σε καταναλωτικό επίπεδο. • Παραγωγή περιεχομένου σχετικού με τα τουριστικά προϊόντα της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου και με βάση την ανταγωνιστική της ταυτότητα και προωθητικό υλικό (ψηφιακά banners, posts). • Σχεδιασμός και υλοποίηση στοχευμένης καμπάνιας (discovergreece.com, social media). To έργο θα παραδοθεί το αργότερο έως 15 Νοεμβρίου 2015. Το συνολικό κόστος θα ανέλθει στο ποσό των 24.600 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
4) Τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την TUI, συνεδρίου τουρισμού, που θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Ρόδου, στο τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή περίπου 900 πρακτόρων και tour operators από την Αγγλία.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα καλύψει το κόστος ενοικίασης των αιθουσών όπου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο.
Το συνολικό κόστος θα ανέλθει στο ποσό των 20.000 € πλέον ΦΠΑ.
Πηγή : Η ΡΟΔΙΑΚΗ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video