ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου για τον Μαραθώνιο της Αθήνας


Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών έχει θέσει ως στόχο του την ανάδειξη της αγοράς της Αθήνας και την αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών από τις επιχειρήσεις προς τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες – καταναλωτές. 
Στο πλαίσιο αυτό στηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην επίτευξη του στόχου, όπως ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 
Ο διεθνώς αναγνωρισμένος και καταξιωμένος Μαραθώνιος της Αθήνας αποτελεί την αυθεντική κλασσική διαδρομή (Τύμβος Μαραθώνα – Παναθηναϊκό Στάδιο), διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου. 
Στο Μαραθώνιο θα συμμετέχουν 16.000 δρομείς που αποτελούν αριθμό ρεκόρ, ενώ ο αριθμός των αθλητών ξεπερνά τις 40.000 με τη συμμετοχή στα αγωνίσματα των 5 και 10 χλμ, χωρίς να υπολογίζονται οι συνοδοί και οι επισκέπτες.
Ο ΕΣΑ καλεί τους εμπόρους της πόλης να στηρίξουν τη διοργάνωση, καταγράφοντας τις επιχειρήσεις τους ως «Marathon stores» και δηλώνοντας τις ειδικές τιμές ή προσφορές που θα παρέχουν στο διάστημα από 1-15 Νοεμβρίου στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες, στους αθλητές και τους συνοδούς τους. 
Υπενθυμίζεται ότι το διάστημα 1-10 Νοεμβρίου συμπίπτει με την περίοδο των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων και τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, με προτεινόμενο ωράριο 11.00 – 18.00. 
Για τη συμμετοχή ως «Marathon stores» είναι αναγκαίο να γίνει δωρεάν καταγραφή των καταστημάτων στην ηλεκτρονική εφαρμογή ARVIE, μέσω της ιστοσελίδας www.ar-vie.com Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video