ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πώς να προσεγγίσετε την κινεζική τουριστική αγορά και να αδράξετε τις ευκαιρίες


Οι Κινέζοι τουρίστες αναφέρονται σήμερα στα δυτικά περιοδικά ως μια ασταμάτητη, συνεχώς αυξανόμενη δύναμη η οποία είναι βέβαιο ότι θα εισφέρει έσοδα από τον τουρισμό σε όλο τον κόσμο. 
Το βασικό λάθος των τουριστικών παραγόντων σήμερα καθώς και των περιφερειακών και τοπικών Συλλόγων Τουρισμού είναι να θεωρούν ότι οι κανόνες και οι προσδοκίες που οδηγούν την αγορά της Κίνας και τους πελάτες της είναι τα ίδια με αυτά που στηρίζεται ο Δυτικός τουρισμός. 
Αυτό συμβαίνει τόσο όταν αντιμετωπίζουν τον τελικό καταναλωτή (B2C) αλλά και όταν αναπτύσσουν επιχειρηματικές σχέσεις (B2B). 
Το αποτέλεσμα συχνά οδηγεί σε κακή έκβαση, αργές και μπερδεμένες διαδικασίες και απογοήτευση, ιδίως κατά τη διαχείριση ή την προώθηση λιγότερο γνωστών προορισμών.
Το Κέντρο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Ε.Ε. στην Κίνα (EUSME Centre), το οποίο λειτουργεί ως πλατφόρμα διευκόλυνσης του συντονισμού μεταξύ των κρατών-μελών και των ευρωπαϊκών δημόσιων και ιδιωτικών φορέων παροχής υπηρεσιών για τις ευρωπαϊκές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προσφέρει δωρεάν webinar για το "Πώς να Προσεγγίσετε την Κινεζική Τουριστική Αγορά και να Αδράξετε τις Ευκαιρίες". 
Αυτό το webinar θα παρουσιάσει ορισμένες θεμελιώδεις αναφορές για την προέλευση και την ανάπτυξη του κινεζικού τουρισμού, προκειμένου να υπάρξει καλύτερη κατανόηση των τρεχουσών ευκαιριών της αγοράς. Βασισμένοι σε πραγματικές περιπτώσεις και εμπειρία στον τομέα, θα αναλυθούν οι βασικοί παράγοντες που πρέπει να θυμόμαστε όταν προσεγγίζουμε αυτήν την εξελισσόμενη αγορά. 
Σύμφωνα με το EUSME Centre, αφού παρακολουθήσετε αυτό το webinar, θα: 
· Έχετε ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με την τουριστική αγορά της Κίνας 
· Μάθετε πώς να την προσεγγίσετε ως ΜΜΕ που εδρεύει στην Ευρώπη, τις τρέχουσες τάσεις και γιατί ορισμένοι προορισμοί προτιμώνται από άλλους 
· Κατανοήσετε τις διαδικασίες και τη δυναμική που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση των κινεζικών φορέων (B2B), τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους 
· Είστε ενήμεροι για τα σωστά εργαλεία επικοινωνίας, προώθησης και τις κατάλληλες πλατφόρμες για να προσελκύσετε τους Κινέζους ταξιδιώτες και να κεντρίσετε το ενδιαφέρον και την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον προορισμό σας 
Για εγγραφές στο webinar ακολουθείστε τον σύνδεσμο http://ift.tt/1GsKyVM


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video