ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γραφείο στις Βρυξέλλες απέκτησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου


Γ. Χατζημάρκος: «Θα δώσουμε τη μάχη της νησιωτικότητας στην καρδιά της Ευρώπης, αφού, στην χώρα μας, τα νησιά τελούν υπό διωγμό»


Μια ιδιαιτέρως σημαντική ημέρα για τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι η σημερινή, καθώς η Περιφέρεια, αποκτά πλέον την δική της βάση, στην καρδιά της Ευρώπης.

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη το μισθωτήριο συμβόλαιο για το γραφείο της ΠΝΑΙ στις ΒρυξέλλεςΟ Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, μετά και την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανάπτυξης, την περασμένη Δευτέρα, για την μίσθωση γραφείου  στις Βρυξέλλες,  μετέβη στην βελγική πρωτεύουσα , όπου υπέγραψε το μισθωτήριο συμβόλαιο. Τον  Περιφερειάρχη συνοδεύει η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Χαρίκλεια Γιασιράνη.
Με την υπογραφή του Περιφερειάρχη, μια θεωρητική συζήτηση πολλών ετών, η οποία αφορά την παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο ευρωπαϊκό κέντρο λήψης των αποφάσεων και  θα έπρεπε να έχει υλοποιηθεί προ πολλού, χάρις στη αποφασιστικότητα, την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα των ενεργειών της σημερινής Περιφερειακής Αρχής, μετουσιώνεται επιτέλους σε πράξη, προς όφελος των νησιών της Περιφέρειας.

Το γραφείο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στις Βρυξέλλες  στεγάζεται στο κτίριο της CPMR (Conference of Peripheral Maritime Regions of Europe) και βρίσκεται  ακριβώς απέναντι από το κτίριο Berlaymont , όπου είναι η έδρα της Κομισιόν, επί της οδού 14 Rond-point Schumann.

Αμέσως μετά την υπογραφή του μισθωτηρίου συμβολαίου, ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε:

«Αποτελεί για μας ηθική και πολιτική υποχρέωση να εγκαινιάσουμε μια νέα εποχή για τα νησιά μας. Την εποχή της ανάδειξης της νησιωτικότητας σε μείζον ευρωπαϊκό ζήτημα και αυτό θα το κάνουμε εδώ, στις Βρυξέλλες, στην καρδιά της Ευρώπης, αφού, στην χώρα μας, τα νησιά τελούν υπό διωγμό.Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, έχουμε πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε, πολλές προσδοκίες από τους συμπατριώτες μας, αλλά και πολύ όρεξη και ενέργεια που μας δίνουν τα νησιά μας».

www.grafida.net


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video