ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εξατομίκευση, ανθρώπινη επαφή και… budget κυριαρχούν στις μελλοντικές, τουριστικές τάσεις

  - Eξατομικευμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες επιθυμούν στην πλειοψηφία τους οι ταξιδιώτες

Τα ταξίδια έχουν αλλάξει μορφή κατά τον τελευταίο αιώνα και από μια εμπειρία για.. λίγους, έχουν μετατραπεί σε κάτι που μπορούν πολλοί να εκπληρώσουν. Αυτό με τη σειρά του οδήγησε την ταξιδιωτική βιομηχανία σε διάφορες καινοτομίες, σε μια προσπάθεια συντονισμού της με τις δημογραφικές και τεχνολογικές αλλαγές και τις προσδοκίες των καταναλωτών. 
Οι εξατομικευμένες, ταξιδιωτικές εμπειρίες, η αναζήτηση της ανθρώπινης επαφής και, φυσικά, ο διαθέσιμος προϋπολογισμός αναμένεται να κυριαρχήσουν στις μελλοντικές, τουριστικές τάσεις, σύμφωνα με μια νέα έκθεση που δημοσιεύθηκε από την American Express Travel και η οποία αποκαλύπτει τις μελλοντικές τάσεις στα ταξίδια αναψυχής...

Το 85% των ταξιδιωτών επιθυμεί περισσότερες εξατομικευμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες μέσα στα επόμενα 5 χρόνια, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης με τίτλο «Το μέλλον των ταξιδιών», που εκπόνησε το American Express Retail-Travel Network Learning Forum & National Summit. 

Πολυτέλεια σημαίνει εξατομίκευση 
Οι πολυδάπανες εκδρομές αποτελούν μέρος των πολυτελών ταξιδιών, ωστόσο δεν είναι αρκετές, αφού οι σημερινοί ταξιδιώτες αναζητούν αρκετά εξατομικευμένες και ουσιαστικές εμπειρίες όταν βρίσκονται μακριά από τα σπίτια τους. 
Το 76% των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσαν ότι η επιτυχία ή η αποτυχία ενός ταξιδιού εξαρτάται από την παροχή ή μη εξατομικευμένων υπηρεσιών και το 63% αποφάνθηκε ότι θα ήθελαν περισσότερα ταξιδιωτικά εμπορικά σήματα να παράσχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες βάσει των προσωπικών τους δεδομένων. 

High-Tech εναντίον High-Touch 
Οι τεχνολογικές εξελίξεις μπορεί να κάνουν τα ταξίδια πιο αποτελεσματικά, όμως η ανθρώπινη επαφή είναι εκείνη που συνιστά μια αξέχαστη εμπειρία. Το 92% των Αμερικανών συμμετεχόντων στην έρευνα εξέφρασαν την άποψη ότι η διαβούλευση με έναν ταξιδιωτικό επαγγελματία βοήθησε προκειμένου το ταξίδι τους να αποτελέσει στο σύνολό του μία εξαιρετική εμπειρία. 
Επιπλέον, το 88% των Βρετανών ερωτηθέντων δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες ενός ατόμου για το κλείσιμο των αεροπορικών εισιτηρίων, το κλείσιμο της διαμονής και τις δραστηριότητές τους στο πλαίσιο του προγραμματιζόμενου ταξιδιού τους. 
Οι τεχνολογικές εξελίξεις καθιστούν την αναζήτηση προορισμού και τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού εύκολη αποστολή, ωστόσο οι ταξιδιωτικοί πράκτορες από την πλευρά τους είναι εξειδικευμένοι στα συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα» ενός ταξιδιού και μπορούν να προσφέρουν βοήθεια σε περίπτωση που χαθούν οι αποσκευές ή σε περιπτώσεις ακυρώσεων πτήσεων και αλλαγών δρομολογίων. 

Υψηλή-χαμηλή εμπειρία ταξιδιού 
Μεταξύ των Αμερικανών millennials, το 71% είπαν ότι το κόστος των ταξιδιών αναψυχής μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο, ενώ την ίδια άποψη εξέφρασαν το 58% των Gen X ταξιδιωτών (generation X, οι οποίοι ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα μεταξύ 30-50), το 49% των Baby Boomers και το 45% των «ώριμων» ταξιδιωτών.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video