ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κορυφαία διεθνής διάκριση του CEO του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Γιάννη Παράσχη


- Bραβείο «Airport Chief Executive of the Year 2015» από τους ειδικούς του κλάδου, στα 2015 CAPA Aviation Awards for Excellence 

Για την προσωπική «σφραγίδα» του στο αεροδρόμιο της Αθήνας, αλλά και τη διαχρονική συμβολή του στο χώρο των αερομεταφορών και στη διαδρομή των διεθνών αεροδρομίων, τιμήθηκε χθες το βράδυ στο Ελσίνκι, ο CEO του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, κ. Γιάννης Παράσχης. 
Στο πλαίσιο του φετινού Συνεδρίου του κορυφαίου διεθνούς φορέα ανάλυσης και κλαδικής πληροφόρησης των παγκόσμιων αερομεταφορών “CAPA Centre for Aviation”, βραβεύεται για πρώτη χρονιά εκπρόσωπος του χώρου των αεροδρομίων, με τη διάκριση “CAPA Airport Chief Executive of the Year”.
Ο Γιάννης Παράσχης ήταν ο πρώτος CEO αεροδρομίου που ξεχώρισε η ανεξάρτητη επιτροπή εμπειρογνωμόνων στην 13χρονη ιστορία του θεσμού, με κριτήριο το προσωπικό αποτύπωμα στο χώρο, την πρωτοπόρο στρατηγική σκέψη και την εισαγωγή καινοτόμων προσεγγίσεων που «έκαναν τη διαφορά» στο διαρκώς μεταβαλλόμενο και εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον των παγκόσμιων αερομεταφορών. 
Η βράβευση του Έλληνα CEO είναι μια πολύ ουσιαστική αναγνώριση από τον κλάδο για την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία του αεροδρομίου της Αθήνας σε μια μακρόχρονη συγκυρία ανατροπών και δυσχερειών σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο, κυρίως χάρη στη σύλληψη και την εφαρμογή στρατηγικών που άνοιξαν νέους δρόμους και αποτέλεσαν πρότυπο προς υιοθέτηση στον ευρύτερο αεροδρομιακό χώρο. 
Η επιτροπή ανέδειξε ως σημαντικότερο ηγέτη αεροδρομίου για το 2015 τον Γιάννη Παράσχη, CEO του ΔΑΑ από το 2007 και επί σειρά ετών Πρόεδρο του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αεροδρομίων (ACI World), για την πρωτοποριακή προσέγγιση και την ικανότητα να προάγει και να οδηγεί το αεροδρόμιο σε εξαιρετικά αποτελέσματα, παρά τις εξόχως δυσμενείς συγκυρίες. 
Το περιεχόμενο της πολλαπλής αξιολόγησης «βαθμολόγησε» τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις καινοτόμες προσεγγίσεις που κάνουν το αεροδρόμιο της Αθήνας να ξεχωρίζει στο διεθνή χώρο διαχρονικά, με στοιχεία όπως: η διαρκής καινοτομία στον τομέα της αεροδρομιακής τεχνολογίας, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με συνεχή αύξηση παραγωγικότητας και μείωση του λειτουργικού κόστους, η ιδιαίτερα αποδοτική προσπάθεια του ΔΑΑ να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα στις εγκαταστάσεις του, η πρωτοβουλία δημιουργίας του μεγαλύτερου ενιαίου φωτοβολταϊκού πάρκου σε αεροδρόμιο και η εξαιρετικά σημαντική διαχρονική πρωτοπορία και ο δυναμισμός του ΔΑΑ στον τομέα του αεροδρομιακού μάρκετινγκ, των υποστηρικτικών προγραμμάτων και των κινήτρων του προς τις αεροπορικές εταιρείες. 
Tο αεροδρόμιο της Αθήνας και ο CEO του, μετά από μια εντυπωσιακή διαδρομή με διακρίσεις και απτά αποτελέσματα, έδωσαν επιπλέον, παρά τις προκλήσεις μιας βαθύτατης οικονομικής κρίσης, ένα εξαιρετικό δείγμα βελτίωσης και σταθεροποίησης της κίνησης, από το οποίο δεν έλειψε σειρά στοχευμένων πρωτοβουλιών και ενεργειών για την υποστήριξη της ανάπτυξης, των αεροπορικών εταιρειών και, εν τέλει, του επιβάτη. Με αφορμή τη βράβευσή του, ο κ. Παράσχης δήλωσε: «Η αναγνώριση αυτή από τον κορυφαίο φορέα πληροφόρησης και ανάλυσης των αερομεταφορών, είναι ιδιαίτερα τιμητική. 
Αποδεικνύει ότι, ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, μια εταιρεία με τη σωστή διακυβέρνηση και τη δέσμευση μιας ικανής και προσηλωμένης ομάδας ανθρώπων, μπορεί να επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Είναι πραγματικά μεγάλη η ικανοποίηση να αναγνωρίζεται και στο εξωτερικό η δουλειά μας και να ξεχωρίζει το αεροδρόμιο της Αθήνας ως πρότυπο και υπόδειγμα για την εφαρμογή καινοτόμων προσεγγίσεων και πρωτοποριακών πρακτικών σε παγκόσμιο επίπεδο.»
"Η αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων δεν είναι ποτέ επίτευγμα ενός στελέχους. Το βραβείο αυτό ανήκει στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και στους 13.000 εργαζόμενους στους 300 δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και εταιρείες, που συνυπάρχουν στην κοινότητα του αεροδρομίου μας."


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video