ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Hotelier Workshop:Την Gay & Lesbian Ταξιδιωτική αγορά


...προσεγγίζουν τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης 

Για πρώτη φορά, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, το Destsetters θα παρουσιάσει το ειδικό ξενοδοχειακό workshop με τίτλο: 'Gay & Lesbian Travel Market: Trends, Services & Targeting Methods', τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015, στο ξενοδοχείο The MET. 
Το ειδικό ξενοδοχειακό Workshop θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης με το Destsetters, με στόχο την προώθηση του προορισμού στην παγκόσμια LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Trans Gender) κοινότητα. 
Κατά τη διάρκεια του workshop θα παρουσιαστεί και το εξειδικευμένο οπτικοακουστικό υλικό που έχει ετοιμάσει η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης για την ακόμα αποτελεσματικότερη προσέγγιση του συγκεκριμένου ταξιδιωτικού κοινού.
Το Destsetters αποτελεί ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα Τουριστικά brands σε παγκόσμιο επίπεδο, με απόλυτη εξειδίκευση στη στόχευση δυναμικών Niche Markets, όπως η Gay & Lesbian, Luxury, Gastronomy και Wellness & Spa. 
Περισσότερα από 700 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Destsetters ως εργαλείο Marketing για την αποτελεσματική στόχευση των εξειδικευμένων αγορών και την ενίσχυση των αυτόνομων κρατήσεών τους. 
Οι Ενότητες του Workshop περιλαμβάνουν: 
Εισαγωγή:Η σημασία του σεβασμού της διαφορετικότητας. Πώς η διαφορετικότητα μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία μιας εξειδικευμένης αγοράς με ομοιογενή χαρακτηριστικά; Τι εννοούμε με τον όρο 'Gay Ταξιδιωτική Αγορά'; Ερωτήσεις. 
Το καταναλωτικό προφίλ της LGBT αγοράς: LGBT: Υπάρχουν διαφορές στα καταναλωτικά χαρακτηριστικά μεταξύ των Gay, Lesbian, Bisexual και Trans Gender ταξιδιωτών; Ποια τα στοιχεία που κάνουν την Gay αγορά μία από τις ισχυρότερες καταναλωτικές αγορές; Πώς εντοπίζουμε τα κοινά σημεία αναφοράς της παγκόσμιας LGBT κοινότητας και πώς αυτά επηρεάζουν τις νέες ταξιδιωτικές τάσεις; Ερωτήσεις. 
Η ανάπτυξη του ουσιαστικού “Gay Friendly Attitude” στο κατάλυμά σας:Τι πρέπει να γνωρίζουμε για το LGBT κοινό; Ποια τα λάθη και οι παγίδες και για ποιο λόγο είναι σημαντική η ενημέρωση του προσωπικού σας; Δραστικοί τρόποι να προσελκύσετε το ενδιαφέρον της LGBT κοινότητας και να αυξήσετε το loyalty των LGBT επισκεπτών του ξενοδοχείου σας. Παραδείγματα και Case Studies. Ερωτήσεις. 
Τρόποι αποτελεσματικής προσέγγισης του LGBT κοινού: Ποια είναι τα διαθέσιμα κανάλια προσέγγισης του LGBT κοινού; Πώς να προσελκύσετε το LGBT κοινό μέσω του γενικότερου Brand Identity του ξενοδοχείου σας; Τα σημεία που πρέπει να προσέξετε έτσι ώστε να στήσετε μια αποτελεσματική καμπάνια προσέλκυσης του LGBT κοινού. Υπάρχουν σημαντικές προοπτικές αύξησης των Gay ταξιδιωτών στο ξενοδοχείο σας μέσω της συνεργασίας σας με Tour Operators & Travel Agents; Ερωτήσεις. 
Ο προορισμός σας και το LGBT ταξιδιωτικό κοινό:Ποια η προοπτική του προορισμού σας σε σχέση με το LGBT ταξιδιωτικό κοινό; Υπάρχει καταγεγραμμένη ζήτηση για τον προορισμό σας και το LGBT ταξιδιωτικό κοινό; Πως στήνονται επιτυχημένες καμπάνες σε επίπεδο προορισμού για αποτελεσματική προσέλκυση των LGBT ταξιδιωτών;


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video