ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αναζήτηση χρηματοδότησης μέσω του Equity Investment Forum


- Έναρξη υποβολής επιχειρηματικών προτάσεων στο Equity Investment Forum για αναζήτηση χρηματοδότησης και διεθνών συνεργασιών 

Πρόσκληση σε επιχειρηματίες με φιλόδοξες και δυναμικές επιχειρηματικές προτάσεις που αναζητούν χρηματοδότηση ή διεθνείς συνεργασίες απευθύνουν το Χρηματιστήριο Αθηνών, ο Οργανισμός Enterprise Greece, η Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων (HVCA), το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας (ΤΑΝΕΟ Α.Ε.) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas. 
Οι πέντε Οργανισμοί ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν το Equity Investment Forum, στην Αθήνα, στις 7-8 Δεκεμβρίου 2015 με κύριο σκοπό την ενημέρωση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων σε θέματα που αφορούν τη χρηματοδότηση σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής τους: από την εκκίνηση της επιχείρησης έως την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο.
Σημειώνεται ότι το Forum αποτελεί μετεξέλιξη του επιτυχημένου “International Venture Capital & Private Equity Forum”, το οποίο υλοποιούνταν συνεχώς επί 12 έτη. 
Στη φετινή διοργάνωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τιμώμενη χώρα είναι το Ισραήλ. 
Όσοι ενδιαφέρονται: να παρουσιάσουν το επενδυτικό τους σχέδιο σε ελληνικά, ισραηλινά και άλλα διεθνή Venture Capital / Private Equity Funds διερευνώντας τη δυνατότητα επένδυσής τους στις επιχειρήσεις / επιχειρηματικές ιδέες τους, να συζητήσουν με στελέχη του Χρηματιστηρίου Αθηνών και με Συμβούλους Ένταξης στις αγορές του τις δυνατότητες αξιοποίησης των διαθέσιμων χρηματοδοτικών λύσεων και εργαλείων, να ενημερωθούν για τις δυνατότητες εξωστρέφειας της επιχείρησης και την προσέλκυση ιδιωτικών κεφαλαίων από έμπειρα στελέχη του Οργανισμού Enterprise Greece, και να διερευνήσουν τις δυνατότητες διεθνούς τεχνολογικής ή επιχειρηματικής συνεργασίας μέσω εξειδικευμένης υποστήριξης από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ και να ενημερωθούν για τις Ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες και τα εργαλεία στήριξης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, καλούνται να υποβάλουν σχετική αίτηση (επιχειρηματική πρόταση) μέσω της ιστοσελίδας του Forum www.eiforum.gr μέχρι τις 6 Νοεμβρίου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video