ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αποκλειστική συνεργασία του ομίλου New York College ...

 
... με την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος(ΕΣΕ).

Ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College κ. Ηλίας Φούτσης και ο Πρόεδρος της ΕΣΕ κ. Αλέξανδρος Κακαβάς υπέγραψαν τα σχετικά πρωτόκολλα συνεργασίας παρουσία της Γενικής Διευθύντριας του New York Studies κ. Ιωάννας Τσαχάκη και του Γενικού Γραμματέα της ΕΣΕ κ. Πάνου Κοκκίδη. 
Με την συνεργασία αυτή αναγνωρίζεται όχι μόνο η ηγετική παρουσία του New York College στα εκπαιδευτικά δρώμενα της ιδιωτικής εκπαίδευσης αλλα και η πολύχρονη επιτυχημένη πορεία του Τομέα Κινηματογράφου του Κολλεγίου.
Εδώ και 15 χρόνια ο Τομέας Film Studies του Κολλεγίου προσφέρει πλήρεις θεωρητικές και πρακτικές σπουδές στη Σκηνοθεσία και γενικότερα στον οπτικοακουστικό χώρο παράγοντας κάθε χρόνο πανελλαδικά τον μεγαλύτερο αριθμό σπουδαστικών ταινιών με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ. 
Ως πρώτη δράση αυτής της σημαντικής συνεργασίας οργανώνεται ένα εξειδικευμένο σεμινάριο - εργαστήριο (Workshop) με θέμα την Τέχνη και Τεχνική του Σεναρίου. Στο σεμινάριο αυτό κορυφαίοι Σεναριογράφοι - μέλη της ΕΣΕ αποκαλύπτουν και διδάσκουν όλη τη μεθοδολογία συγγραφής και προώθησης Σεναρίων. 
Το σεμινάριο είναι διαρκείας 6 εβδομάδων - 66 διδακτικών ωρών και περιλαμβάνει: 
α. Θεωρητικά Μαθήματα Σεναριογραφίας και προώθησης ενός Σεναρίου 
β. Εργαστήρια (Workshops) συγγραφής ολοκληρωμένων Σεναρίων για κάθε συμμετέχοντα 
γ. Master Classes όπου διακεκριμένοι Σεναριογράφοι παρουσιάζουν τα έργα τους, καταθέτουν την πολύχρονη εμπειρία τους, μιλούν για τις ειδικές απαιτήσεις του επαγγέλματος, συμβουλεύουν σεναριακά τους συμμετέχοντες και απαντούν στις ερωτήσεις και προβληματισμούς τους. 
Στα Θεωρητικά μαθήματα και τα Εργαστήρια θα διδάξουν οι: Σταύρος Αβδούλος, Στάθης Βαλούκος, Κώστας Καπώνης, Βασίλης Κεσίσογλου, Πάνος Κοκκίδης, Έλενα Πριόβολου, Γιάννης Μαρούδας, Γιάννης Ξανθόπουλος, Ρέννα Ρίγγα, Θανάσης Σκρουμπέλος, Έλενα Σολωμού, Θάνος Τσάμπρας, Ηλίας Φλωράκης. Στα Master Classes θα διδαξουν οι: Μανούσος Μανουσάκης, Βασίλης Νεμέας, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, Χάρης Ρώμας, Άννα Χατζησοφιά, Αλέξανδρος Κακαβάς και από τον Τομέα Film Studies του New York College Δημήτρης Παναγιωτάτος και Βίκυ Χασάνδρα. 
Το απόλυτο αυτό σεμινάριο Σεναρίου με την έγκυρη σφραγίδα δυο κορυφαίων φορέων στην Παιδεία και τον Πολιτισμό είναι ανοικτό σε κάθε ενδιαφερόμενο - "εραστή" της συγγραφής Σεναρίου αλλα και γενικότερα της δημιουργικής γραφής. 
Η έναρξη προγραμματίζεται για τα τέλη Νοεμβρίου 2015 στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College στο Σύνταγμα. 
Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας. 
Για περισσότερες πληροφορίες: http://ift.tt/1WfUKm1 - www.senariografoi.gr info@newyorkstudies.gr και στα τηλεφώνα 210 3242954 και 211 1039800


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video