ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέα βάση της RYANAIR στην Κέρκυρα


Την 75η βάση της στην Ευρώπη ανοίγει η RYANAIR στην Κέρκυρα, όπου θα εγκαταστήσει ένα αεροσκάφος, επενδύοντας 100 εκ. δολάρια, και ξεκινώντας πτήσεις προς 11 προορισμούς. 
Η έναρξη των πτήσεων θα γίνει τον Απρίλιο του 2016 και οι πτήσεις θα είναι από και προς Birmingham, Bratislava, Budapest, Cologne, Rome, Katowice, Poznan, Pisa, Rzeszow, Venice και Warsaw, καθώς και περισσότερες πτήσεις προς Βρυξέλλες Charleroi, East Midlands, Λονδίνο Stansted και Μιλάνο Bergamo. 
Η αγορά στην οποία στοχεύει η ιρλανδική εταιρία είναι της τάξης των 300.000 επιβατών και θα δημιουργήσει 225 περιφερειακές θέσεις εργασίας, διπλασιάζοντας την κίνηση στην Κέρκυρα.
Τα νέα δρομολόγια έχουν ως εξής: 
Birmingham 2 φορές την εβδομάδα 
Bratislava 1 φορά την εβδομάδα 
Budapest 1 φορά την εβδομάδα 
Cologne 2 φορές την εβδομάδα 
Rome Fiumicino 2 φορές την εβδομάδα 
Katowice 1 φορά την εβδομάδα 
Poznan 1 φορά την εβδομάδα 
Pisa 2 φορές την εβδομάδα 
Rzeszow 1 φορά την εβδομάδα 
Venice Treviso 2 φορές την εβδομάδα 
Warsaw Modlin 1 φορά την εβδομάδα 
Ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair David O'Brien δήλωσε: 
"Η εταιρία μας ανακοιινώνει με ευχαρίστηση το άνοιγμα νέας βάσης στην Λέρκυρα τον Απρίλιο του 2016, με ένα αεροσκάφος, 21 δρομολόγια για 300.000 επιβάτες και 225 θέσεις συνολικά στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας. Η Ελλάδα είναι μια πολύ σημαντική και αναπτυσσόμενη αγορά για την εταιρία μας και θα συνεχίσουμε την επέκτασή μας, συνδέοντας περισσότερα ελληνικά αεροδρόμια με μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Οι επιβάτες μας, τουρίστες και επιχειρηματίες μπορούν να απολαυσουν τις υπηρεσίες μας. Για να γιορτάσουμε τη νέα μας βάση προσφέρουμε ειστήρια στην τιμή των €29.99 για ταξίδια τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2016, για κρατήσεις που θα γίνουν ως τις 16 Οκτωβρίου".


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video