ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αυτές είναι οι αλλαγές στην TUI AG


Τη στρατηγική αναπροσαρμογή της διοικητικής του δομής από το 2016 και έπειτα ανακοίνωσε ο γερμανικός όμιλος ταξιδιών και τουρισμού TUI AG (TUIFF.PK), ο οποίος συγχωνεύθηκε με την TUI Travel PLC. 
Κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του την Τετάρτη, το Εποπτικό Συμβούλιο του ομίλου απασχόλησε το θέμα της σύνθεσής του για την περίοδο μετά την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση το 2016...

Το Εποπτικό Συμβούλιο του ομίλου TUI αποφάσισε με βάση τις συστάσεις των μετόχων του, για τη μελλοντική, διοικητική του δομή.
Η μετακίνηση του διευθύνοντος συμβούλου της TUI AG, Peter Long, στην κεφαλή του Εποπτικού Συμβουλίου το 2016, η οποία αρχικά προβλεπόταν στο πλαίσιο της συγχώνευσης μεταξύ της TUI Travel PLC και η TUI AG, δεν πραγματοποιηθεί στην ετήσια Γενική Συνέλευση το 2016. 
Αυτό οφείλεται κυρίως στην απόφαση να ακολουθηθούν, στο μέτρο του δυνατού, οι συστάσεις του γερμανικού Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης και του αντίστοιχου Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης του Ηνωμένο Βασιλείου. 
Από την πλευρά του ο Fritz Joussen θα είναι ο μοναδικός πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της TUI AG, με ισχύ από το τέλος της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης το Φεβρουάριο το 2016.
Το εποπτικό συμβούλιο της TUI AG έχει ξεκινήσει μια διαδικασία για την πρόταση ο Peter Long να εκλεγεί ως μέλος του εποπτικού συμβουλίου στην ετήσια Γενική Συνέλευση το 2016. 
Σύμφωνα με το εταιρικό δίκαιο, αυτό σημαίνει ότι ο Peter Long, πρέπει να εκλεγεί με βάση την πρόταση της TUI AG, από μετόχους που κατέχουν το 25% του δικαιάματος ψήφου στην TUI AG.
Δύο από τους μεγαλύτερους μετόχους της TUI έχουν ήδη δηλώσει -μέσω της κας Riu Güell και του κ. Alexej Mordashov- ότι θα στήριζαν μια τέτοια πρόταση. 
Παράλληλα, το εποπτικό συμβούλιο θα προτείνει την επανεκλογή των Klaus Mangold και Mike Hodgkinson, οι οποίοι θα συνεχίσουν να εκτελούν τα καθήκοντά τους ως Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και Αναπληρωτής Πρόεδρος για ένα εύλογο χρονικό διάστημα. 
Πρόσθετες θητείες από την πλευρά των μετόχων θα λήξουν επίσης στην ετήσια Γενική Συνέλευση της TUI AG, το Φεβρουάριο του 2016. Το Εποπτικό Συμβούλιο προτείνει, μαζί με τον Klaus Mangold και τον Mike Hodgkinson, την επανεκλογή της Carmen Riu Güell και του Edgar Ernst. Εννοείται ότι θα προταθούν προς εκλογή ως μέλη του εποπτικού συμβουλίου οι κ.κ. Alexej Mordashov και Peter Long, καθώς και η Angelika Gifford. Σημειώνεται ότι, η Angelika Gifford έχει διατελέσει μέλος του εποπτικού συμβουλίου την περίοδο 2012 - 2014. 
Ο Alexej Mordashov προτείνεται προς αντικατάσταση του Maxim Shemetov, ο οποίος θα αποχωρήσει. Επίσης, με τη λήξη της θητείας του προγραμματίζεται να αποχωρήσει ο Christian Strenger, ο οποίος βρίσκεται στο Εποπτικό Συμβούλιο από το 2012. 
Ο Timothy Martin Powell, ο οποίος έχει διατελέσει στο εποπτικό συμβούλιο του ομίλου TUI Travel Plc για πολλά χρόνια, ενώ παράλληλα έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις ως πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου, θα αποχωρήσει από το εποπτικό συμβούλιο, μετά τη λήξη της θητείας του. 
Tέλος, θητεία των μελών της Επιτροπής Εποπτείας -Valerie Frances Gooding, Janis Carol Kong και Coline Lucille McConville- θα συνεχιστεί μέχρι την ετήσια Γενική Συνέλευση του 2020.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video