ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ευχαριστήρια επιστολή του Δήμου Παξών...


... προς τους επιχειρηματίες των Ιονίων Νήσων

- Δώρα για τον διαγωνισμό στην PHILOXENIA!!!

Με ανοιχτή του επιστολή ο Δήμος Παξών, η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και ο πρόεδρός της Γ. Λυχνός, ευχαριστούν τους επτανήσιους επιχειρηματίες, που προσφέρουν δώρα, που χρησιμοποιούνται γαι την προβολή της περιοχής σε τουριστικές εκθέσεις που συμμετέχουν τα πανέμορφα νησάκια.
Ήδη στην PHILOXENIA θα γίνει διαγωνισμός που θα προσφέρει σημαντικά δώρα στους επισκέπτες των   Παξών.
Η επιστολή έχει ως εξής:
"Αγαπητέ επιχειρηματία των Ιονίων Νήσων, 
ευχαριστούμε … αφού στην προσπάθεια ανάδειξης των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών του Ιονίου μας , υπό την αιγίδα του Δήμου Παξών , με την συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (Π.Ι.Ν) , της Περιφερειακής ΄Eνωσης Δήμων Ιονίων Νήσων (Π.Ε.Δ.Ι.Ν) και πάνω και πρώτα με την δική σου συνεισφορά , σε προτρέψαμε να συμμετέχεις με το λογότυπο της επιχείρησης σου σε κάθε διεθνή έκθεση τουρισμού με "όχημα"  τον διαγωνισμό , TO ΦΙΛΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ και ανταποκρίθηκες ! 
Προσφέροντας και εσύ στο καλάθι των δώρων π.χ μερικές μέρες διαμονής ,ένα γεύμα , ένα καλάθι τοπικών προϊόντων κ.α και ¨ δημιουργώντας ¨ την ευκαιρία να γίνει γνωστό το προϊόν σου και το νησί σου και από τα περίπτερα των Τουριστικών και Διεθνών Εκθέσεων που συμμετέχουν οι παραπάνω φορείς . 
Με … « Ένα φιλί για τους Παξούς στην αγκαλιά του Ιονίου » , έλαβες και συνεχίζεις να λαμβάνεις μέρος στην ευγενική ιδέα που πραγματοποιήθηκε και συνεχίζει να λαμβάνει χώρα με επιτυχία σε όλες τις Διεθνείς Εκθέσεις, ως «Φιλί των Παξών», έως χτές , μοιράζοντας δώρα (διαμονές κ.α) στους νικητές. 
Στην φετινή χειμερινή τουριστική προβολή , θα συμπεριληφθούν περισσότερα δώρα από όλα τα νησιά του Ιονίου , αφού όλο το Ιόνιο πλέον συμμετέχει, προσθέτοντας στο «ΦΙΛΙ ..μια ΑΓΚΑΛΙΑ », την αγκαλιά του μαγευτικού Ιονίου ! 
Ήδη πολλοί επιχειρηματίες καλωσόρισαν την νέα κίνηση τουριστικής προβολής (project) με ενθουσιασμό, και τους ευχαριστούμε θερμά! Γίνε και εσύ χορηγός της επιχείρησης σου και πάνω από όλα του νησιού σου και της θάλασσας του Ιονίου . 
Όλοι μαζί μπορούμε¨… προπάντων στον τουρισμό ! 
Τα δώρα για τον διαγωνισμό της …” Philoxenia -Θεσσαλονίκης 2015 “ προσφέρουν : 
1.PAXOS CLUB HOTEL – ΠΑΞΟΙ – 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ /2 ΑΤΟΜΑ , από 15-05 έως 15/06 & 05/09 έως 30/09. http://ift.tt/1L0Vy7N;
2.CORFU MARE - ΚΕΡΚΥΡΑ – 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ / 2 ΑΤΟΜΑ , ύστερα από συνεννόηση με την Δ/ση του Ξενοδοχείου . http://ift.tt/20zApxf;
3.MIRABEL HOTEL –ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ /2 ΑΤΟΜΑ , ύστερα από συνεννόηση με την Δ/ση του Ξενοδοχείου . http://ift.tt/1L0Vy7R;
4. ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΑΞΩΝ –ΑΝΤΙΠΑΞΩΝ & ΓΕΥΜΑ /2 ΑΤΟΜΑ προσφορά του παραδοσιακού Καϊκιού Αγ .Σεβαστιανός και του εστιατορίου ¨Καπετάν Σπύρος¨, Αντίπαξοι , παραλία - Βρήκας . 
Σας ευχαριστούμε 
Με εκτίμηση 
Λύχνος Γ Δ.Σ Παξών & Πρόεδρος Επ. Τουρ.Προβολής"
Πολύ καλή πρωτοβουλία!!!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video