ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:"Υψηλότερα"και το 2015 το αεροδρόμιο Ηρακλείου και διαβουλεύσεις με την Π.Α. για παραχώρηση χώρων


- Δείτε τα τελευταία στατιστικά
- Δείτε τα στατιστικά 20ετίας !!!
- Σε εξέλιξη διαβουλεύσεις με την Πολεμική Αεροπορία για παραχώρηση χώρων

Παρά την αρνητική συγκυρία με την μεγάλη πτώση Ρώσων και Ουκρανών, την διακοπή του home porting από την Costa Crociera και παρά τα γνωστά σε όλους προβλήματα, και το 2015, το αεροδρόμιο του Ηρακλείου "Νίκος Καζαντζάκης", θα συνεχίζει και φέτος την ανοδική του πορεία, χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες της διοίκησης, των εργαζομένων, αλλά και της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας, που στηρίζει την λειτουργία του παντοιοτρόπως.
Μάλιστα σε καλό δρόμο βρίσκονται και κινήσεις λειτουργικής αναβάθμισής τους, καθώς την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Περιφερειάρχη, του Δήμαρχου Ηρακλείου και του αερολιμενάρχη, με τον Α/ΓΕΕΘΑ για παραχώρηση στρατιωτικών χώρων προς επέκτασή του.
Μάλιστα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές υπήρξε θετική ανταπόκριση και σήμερα θα πραγματοποιηθεί  νέα συνάντηση, για την προετοιμασία και υποβολή φακέλλου ενημέρωσης του αρχηγού ΓΕΕΘΑ
Στα αξιοσημείωτα της φετινής χρονιάς:
- ο πολύ υψηλός συντελεστής πληρότητας από την British Airways, όπου η πρώτη θέση ήταν διαρκώς γεμάτη
- Η τελευταία πτήση της German Wings στις 21/11, με σαφέστατη επέταση της περιόδου
- οι  πολύ καλές αυξήσεις εσωτερικού ,από Αθήνα (αφίξεις τουριστών μέσω Αθηνών )
Συνολικά για το 2015 η συνολική κίνηση θα κλείσει θετικά για το αεροδρόμιο ( εκτιμάται σε 0,5%).
Μέχρι στιγμής (30.10) και σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο αερολιμενάρχης Γιώργος Πλιάκας και δημοσίευσε η «Πατρίς» τα στοιχεία δείχνουν αύξηση 13.87% στις πτήσεις εσωτερικού και πτώση 1.76% στις πτήσεις εξωτερικού. Απώλεια αποτελούν οι επιβάτες από τη Ρωσία καθώς από εκεί είχαμε 250.000 λιγότερους, ενώ τα τελικά στοιχεία θα ολοκληρωθούν με τις τελευταίες πτήσεις τσάρτερ στα τέλη Νοέμβρη.
Ως το Σεπτέμβρη
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ο συνολικός αριθμός των διακινηθέντων επιβατών το διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου άγγιξε τα 41,4 εκατομμύρια, ενώ το αντίστοιχο διάστημα του 2014 είχαν διακινηθεί 37,3 εκατομμύρια επιβάτες.
Σε ό,τι αφορά τον συνολικό αριθμό των πτήσεων στα ελληνικά αεροδρόμια, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, έφθασε τις 360.355 (από τις οποίες 143.680 είναι πτήσεις εσωτερικού και 216.665 πτήσεις εξωτερικού), παρουσιάζοντας αύξηση +6% (+8,5% στις πτήσεις εσωτερικού και +4,4% στις πτήσεις εξωτερικού), σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014, που είχαν πραγματοποιηθεί 340.097 πτήσεις. Για τον μήνα Σεπτέμβριο, η συνολική επιβατική κίνηση (εσωτερικού-εξωτερικού) παρουσίασε αύξηση +13,4% σε σχέση με πέρυσι.
Συγκεκριμένα, διακινήθηκαν στα ελληνικά αεροδρόμια 6,6 εκατομμύρια επιβάτες, με τα αεροδρόμια Αθηνών, Ηρακλείου, Ρόδου, Θεσσαλονίκης και Κέρκυρας να καταγράφουν τη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video