ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στα VITA HOTELS το Arina Sand !!!


- Επιβεβαίωση για μια ακόμη φορά για το money-tourism.gr
- Δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ

Στα χέρια των VITA HOTELS και του Μιχάλη Βαμιεδάκη, πέρασε μετά από πολύμηνη διαπραγμάτευση το εμβληματικό ARINA SAND στο Ηράκλειο, της οικογένειας Μαμιδάκη. 
Η VITA HOTELS εξαγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρίας, η οποία κατείχε και το ακίνητο. 
Ήδη το ξενοδοχείο μετονομάστηκε σε VITA ARINA SAND και έχουν ξεκινήσει οι σχεδιασμοί για την λειτουργία το 2016, ανανεωμένο, με βελτιώσεις, τόσο κτιριακές, όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών. 
Υπενθυμίζεται και το deal αυτό το είχαμε αποκαλύψει τον Αύγουστο του 2014, όταν γράφαμε:
 «Γυρίσαμε για λίγο και είπαμε να σας "ζεστάνουμε" με μία ακόμη αποκλειστική είδηση, από αυτές που έχετε συνηθίσει να διαβάζετε στο money-tourism.blogspot.com. Kαι την ερχόμενη εβδομάδα θα είμαστε εκτός, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόσκληση για ένα think tank περί τον Τουρισμό και όχι μόνο, που διοργανώνει η γερμανική κυβέρνηση και θα βρεθούμε στο Βερολίνο, μετά από μια τιμητική προσωπική πρόσκληση, εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Γι' αυτό όμως θα ενημερωθείτε. Στην είδηση τώρα. 
Γνωστή και ανερχόμενη ελληνική αλυσίδα ξενοδοχείων, με μακρά παρουσία στον χώρο του Τουρισμού και εσχάτως και στα ξενοδοχεία, εξαγοράζει εμβληματική ξενοδοχειακή παραθαλάσσια μονάδα, σε μία προνομιακή περιοχή κοντά στο Ηράκλειο, που ανήκει σε παραδοσιακή ξενοδοχειακή οικογένεια της χώρας, η οποία τα τελευταία χρόνια αποσύρεται. Έχεi υπογραφεί προσύμφωνο, έχει δοθεί προκαταβολή και αναμένεται η ολοκλήρωση των διαδικασιών, καθώς και μια κρίσιμη "διευθέτηση". 
Το τίμημα της εξαγοράς ανέρχεται σε 17 εκατομμύρια ευρώ περίπου, ενώ υπάρχουν και κάποιες τραπεζικές υποχρεώσεις. Καλορίζικο, με το καλό η ολοκλήρωση και σύντομα θα έχετε νέα!!!». 
Απλά η διαπραγμάτευση κράτησε λίγο …παραπάνω, απ’ ότι αναμενόταν. 
Ήδη η VITA HOTELS που ιδρύθηκε το 2013, λειτουργεί πέντε ξενοδοχεία (3 ιδιόκτητα και 2 μισθωμένα), σε Κρήτη και Ρόδο. 
Συγκεκριμένα, έχει στο χαρτοφυλάκιό του τα ξενοδοχεία: 
- Vita Zorbas Village 
- Vita Carolina Mare 
- Vita Elounda Breeze 
- Vita Aegean Breeze και 
- Vita Arina Sand 
Kαλορίζικο και καλές δουλειές!!!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video