ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Προβολή χειμερινών ελληνικών προορισμών στην Τουρκία

Συνδιοργάνωση γραφείου Ε.Ο.Τ. Τουρκίας και Aegean Airlines

Στην προώθηση της Ελλάδας ως χειμερινού προορισμού και τουριστικού προορισμού δώδεκα μήνες το χρόνο στην τουρκική, τουριστική αγορά, αποσκοπούσε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη εβδομάδα...

Η εκδήλωση προβολής και προώθησης των χειμερινών προορισμών της Ελλάδας, που διοργανώθηκε από το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Τουρκίας σε συνεργασία με την Aegean Airlines, πέτυχε την οργανωμένη προσέγγιση της αγοράς της Κωνσταντινούπολης, μέσω 80 τour operators. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2015 στο Σισμανόγλειο Μέγαρο του Ελληνικού Προξενείου και περιελάμβανε: 

• παρουσίαση των Ελληνικών χειμερινών προορισμών και των συγκοινωνιακών συνδέσεών τους, 
• συνέντευξη Τύπου σε δημοσιογράφους τηλεοπτικών και έντυπων μέσων ενημέρωσης της Τουρκίας και 
• κλήρωση εισιτηρίων (Bussiness and Economy Class) σε Τ.Ο’ς. 

Η σημασία της ανάπτυξης τουριστικών ροών και η διαχρονική και σταθερή βελτίωσή τους, γεγονός που συμβάλλει στην άμβλυνση της εποχικότητας, στην ανάδειξη νέων προορισμών εκτός περιόδου αιχμής σε νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες του Ελληνικού τουρισμού, απασχόλησε το σύνολο των ομιλητών. 
Η εκδήλωση καλύφθηκε τηλεοπτικά από το ΝTV World και τον Τύπο της γειτονικής χώρας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video