ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκδήλωση για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας


Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση με αντρικείμενο την αξιοποίηση της Δημόσιας περιουσίας σε συνδυασμό με μια συγκεκριμένη σταρτηγική για την Πολεδομία και τη Χωροταξία, πραγματοποιήθηκε χθες στο Μποδοσάκειο Μέγαρο, από το σωματείο ΚΑΠΠΑ.
Το σωματείο επιστημονικού και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα "Πρωτοβουλία για την Κρατική Ακίνητη Περιουσία, την Προστασία της και την Αξιοποίηση της (ΚΑΠΠΑ)" επιδιώκει να συμβάλει μέσω της δημόσιας σφαίρας στην αξιοποίηση του "θησαυρού" της κρατικής ακίνητης περιουσίας. 
Έχει ως στόχο την προαγωγή του επιστημονικού και κοινωνικού προβληματισμού και διαλόγου για θέματα προστασίας, διαχείρισης και αξιοποίησης της κρατικής και της εν γένει δημόσιας ακίνητης περιουσίας. 
Φιλοδοξεί επίσης, να ευαισθητοποιήσει την Πολιτεία και την κοινωνία στους τομείς αυτούς, διαμέσου της επεξεργασίας, υποβολής και δημοσιοποίησης προτάσεων και εισηγήσεων για την υλοποίηση αποτελεσματικών πολιτικών στους τομείς αυτούς. 
Στην χθεσινή εκδήλωση μίλησαν οι κ.κ. Ανδρέας Ταπραντζής, πρώην εντεταλμένος σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, Αβραάμ Γούναρης, πρώην γενικός γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας και Γρηγόρης Δούνης, πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑΔ, ενώ προλόγισε ο πρόεδρος του Σωματείου Κώστας Φωτόπουλος.
Πολύ καλή προσπάθεια!!!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video