ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Λειτουργεί το Γραφείο Εξυπηρέτησης Επισκεπτών στην Αθήνα


Με την συνδρομή Ξ.Ε.Ε. & ΕΞΑΑΑ Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ανακοινώνουμε πως μετά από πολλά χρόνια σχετικών αιτημάτων από τον τουριστικό κλάδο της Αθήνας, δρομολογήθηκε ουσιαστική λύση στο μείζον ζήτημα της εξυπηρέτησης των επισκεπτών της Αθήνας - με τη δημιουργία «Γραφείου Εξυπηρέτησης Επισκεπτών» της Ελληνικής Αστυνομίας. 
Πιο συγκεκριμένα, στο εξής , οι επισκέπτες της πόλης μας, θα εξυπηρετούνται από το νέο Τμήμα της Αστυνομίας με την ονομασία «Γραφείο Εξυπηρέτησης Επισκεπτών» στην πλατεία Κλαυθμώνος, στελεχωμένο από εξειδικευμένους και ξενόγλωσσους αστυνομικούς, σε περιβάλλον απολύτως κατάλληλο για τους επισκέπτες της πόλης.
Το «Γραφείο Εξυπηρέτησης Επισκεπτών», είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας που δρομολογήθηκε μεταξύ 
α) του υπουργείου Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, το οποίο στελέχωσε με τους κατάλληλους αστυνομικούς την Υπηρεσία, 
β) του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (Ξ.Ε.Ε.), το οποίο ανέλαβε την μίσθωση και την διαμόρφωση του χώρου και 
γ) της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής και Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ), η οποία εξόπλισε τα γραφεία, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του, το συντομότερο δυνατόν. 
Αυτά, αποφασίσθηκαν αλλά και επισφραγίσθηκαν επίσημα μέσω της «Συμφωνίας Συνεργασίας» που υπογράφηκε στις 23/7/2015 μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη και του Προέδρου του ΞΕΕ κ. Γ. Τσακίρη, παρουσία του Προέδρου της ΕΞΑΑΑ κ. Αλέξανδρου Βασιλικού. 
Τα εγκαίνια του Γραφείου Εξυπηρέτησης Επισκεπτών πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 5-11-2015 με την παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, του Αναπληρωτή Υπουργού για θέματα Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Τόσκα, της κυβερνητικής εκπροσώπου κας. Όλγας Γεροβασίλη, του Γενικού Γραμματέα Δημοσίας Τάξης κ. Δημήτριου Αναγνωστάκη, του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Τουρισμού κ. Γεράσιμου Ζαχαράτου, του Γενικού Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γεώργιου Τζιάλλα, του πρώην αν. Υπουργού Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση, του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Δημήτριου Τσακνάκη, ανώτατων αξιωματούχων της Ελληνικής Αστυνομίας, του Προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κυρίου Γιώργου Τσακίρη και του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής και Αργοσαρωνικού κ. Αλέξανδρου Βασιλικού. 
Από πλευράς του ΞΕΕ και της ΕΞΑΑΑ, χαιρετίζεται η απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να υιοθετήσει την πρωτοβουλία η οποία - για πρώτη φορά επιτρέπει την αλλαγή στον τρόπο και χρόνο εξυπηρέτησης των επισκεπτών και ανοίγει έναν νέο δρόμο συνεργασιών και συνεργιών μεταξύ Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα για την αντιμετώπιση των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Πρωτεύουσα. 
Ειδικότερα σε μια εποχή που ο τουρισμός διεθνώς εστιάζεται στην εμπειρία των επισκεπτών, το «Γραφείο Εξυπηρέτησης Επισκεπτών» της Αθήνας έρχεται να ενισχύσει και να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια εμπλουτισμού της εμπειρίας που προσφέρει η πόλη μας. 
Το Γραφείο Εξυπηρέτησης Επισκεπτών Αθηνών, στεγάζεται στην οδό Δραγατσανίου 4 (ισόγειος χώρος, εντός στοάς) στην Πλατεία Κλαυθμώνος, σε χώρο συνολικού εμβαδού 144 τ.μ, κατάλληλα εξοπλισμένο και συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό πανελλαδικό δίκτυο της Αστυνομίας Police on Line, δηλαδή παρέχεται πρόσβαση σε όλες τις ηλεκτρονικές εφαρμογές που διευκολύνουν την αυθημερόν εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Υπάγεται ως δομή στην Τουριστική Αστυνομία.
Το Γραφείο Θα λειτουργεί σε μόνιμη βάση, σε δύο βάρδιες, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με ωράριο λειτουργίας 07.30-22.00 καθημερινά. 
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 210-3222230 και 210-3222232, εκ των οποίων το δεύτερο λειτουργεί και ως φαξ. 
Είναι στελεχωμένο με Αστυνομικούς οι οποίοι προέρχονται από το Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας αλλά και από την Υπηρεσία Ασφάλειας Αττικής κατάλληλα εκπαιδευμένους και παρέχει (προς το παρόν) δυνατότητα επικοινωνίας στις εξής γλώσσες: Αγγλική, Γαλλική, Ιταλική και Ισπανική. 
Καινοτομία του Γραφείου αποτελεί η διαχείριση περιστατικών και προβλημάτων που αναφέρονται από επισκέπτες από απλές απώλειες εγγράφων ή κλοπών αντικειμένων έως και την έκδοση των προβλεπόμενων από τον Νόμο πιστοποιητικών προκειμένου να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις τους και να μην ταλαιπωρούνται .


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video