ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παγκόσμια ταξιδιωτική οδηγία από τις ΗΠΑ!!!


- Κατάρριψη ρωσικού αεροσκάφους από τουρκικό πύραυλο στη Συρία...

Πληθαίνουν τα κακά μαντάτα στο μέτωπο της τρομοκρατίας διεθνώς και τις επιπτώσεις στα ταξίδια. Πριν από λίγο οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις με πύραυλο εδάφους αέρος, κατέρριψαν ρωσικό μαχητικό στα σύνορα με τη Συρία.
Νωρίτερα το πρωί, ταξιδιωτική οδηγία για όλους τους προορισμούς ανά την υφήλιο εξέδωσε το αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών, λόγω «αυξημένης τρομοκρατικής απειλής». 
Οι απειλές συνδέονται με τις τρομοκρατικές ομάδες του ISIS, της Μπόκο Χαράμ και άλλων.
Το κείμενο της ταξιδιωτικής οδηγίας, όπςω δημοσιέυτηκε στο iefimerida.gr, έχει ως εξής:
«Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προειδοποιεί τους πολίτες των ΗΠΑ για πιθανούς κινδύνους κατά τη διάρκεια ταξιδιών λόγω των αυξανόμενων τρομοκρατικών απειλών. 
Οι τρέχουσες πληροφορίες δείχνουν ότι το Ντάες, η Αλ Κάιντα, η Μπόκο Χαράμ και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις συνεχίζουν να σχεδιάζουν τρομοκρατικές επιθέσεις σε πολλές περιοχές. Αυτές οι επιθέσεις μπορούν να γίνουν μέσω διαφόρων τακτικών με τη χρήση συμβατικών και μη συμβατικών όπλων και στόχοι μπορεί να είναι δημόσια ή ιδιωτικά σημεία. 
Η ταξιδιωτική οδηγία ισχύσει ως τις 24 Φεβρουαρίου του 2016. Οι αρχές πιστεύουν ότι οι κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων συνεχίζει να υπάρχει όσο μέλη του Ντάες επιστρέφουν από τη Συρία και το Ιράκ. Επιπλέον, υπάρχει μια συνεχιζόμενη απειλή από μη ελεγχόμενα άτομα που σχεδιάζουν επιθέσεις εμπνευσμένα από μεγάλες τρομοκρατικές επιθέσεις, αλλά τις διεξάγουν μόνοι τους. Οι εξτρεμιστές έχουν βάλει στο στόχαστρο μεγάλα αθλητικά γεγονότα, θέατρα, ανοιχτές αγορές, αεροπορικέ υπηρεσίες. 
Κατά το παρελθόν υπήρξαν πολλαπλές επιθέσεις σε Γαλλία, Νιγηρία, Δανία, Τουρκία και Μάλι. 
Το Ντάες ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στο ρωσικό επιβατικό αεροπλάνο στην Αίγυπτο. 
Οι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση όταν βρίσκονται σε δημόσιους χώρους, ή σε δημόσια μέσα μεταφοράς. 
Να είστε ενήμεροι για το χώρο που βρίσκεστε, να αποφεύγετε τα μεγάλη πλήθη και τις πολυσύχναστες περιοχές. 
Προσέξτε ιδιαίτερα κατά την περίοδο των γιορτών όταν βρίσκεστε σε φεστιβάλ ή άλλα γεγονότα. 
Οι πολίτες των ΗΠΑ θα πρέπει να παρακολουθούν τα ΜΜΕ και τις τοπικές πηγές πληροφόρησης και να ενημερώνουν για τα ταξίδια τους και τις ενέργειές τους. 
Ατομα που βλέπουν κάτι ανησυχητικό θα πρέπει να επικοινωνούν με τις τοπικές αρχές που είναι υπεύθυνοι για την επιβολή του νόμου. 
Οι πολίτες των ΗΠΑ θα πρέπει : 
Να ακολουθούν τις οδηγίες των τοπικών αρχών. 
Να παρακολουθούν τα μέσα ενημέρωσης και τις τοπικές πηγές πληφορόρησης 
Να ενημερώνουν για τα ταξιδιωτικά τους σχέδια και τις δραστηριότητες. 
Να είστε προετοιμασμένοι για επιπλέον ελέγχους ασφαλείας και απροσδόκητες ταραχές. 
Μείνετε σε επαφή με το Smart Traveler Enrollment Program (STEP). 
Οι ξένες κυβερνήσεις έχουν λάβει μέτρα για την προστασία από τρομοκρατικές επιθέσεις και κάποιοι έχουν κάνει επίσημες δηλώσεις για αυξημένους κινδύνους. 
Οι αρχές εξακολουθούν να διεξάγουν επιδρομές και να εξολοθρεύουν τρομοκρατικά σχέδια. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τους συμμάχους μας για τις απειλές από τη διεθνή τρομοκρατία. 
Οι πληροφορίες συνήθως μοιράζονται μεταξύ των ΗΠΑ και των βασικών τους εταίρων προκειμένου να εξολοθρευθούν τα σχέδια των τρομοκρατών συνωμοτών, να εντοπίζουν και να αναλαμβάνουν δράση κατά πιθανών σχεδίων και να ενισχύουμε την άμυνά μας ενάντια σε πιθανές απειλές. 
Αυτή η προειδοποίηση έρχεται μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία και την Αίγυπτο. Το ISIS έχει αναλάβει την ευθύνη και για τα δυο. 
Στις επιθέσεις στο Παρίσι οι τρομοκράτες κράτησαν ομήρους, πυροδότησαν εκρηκτικά γιλέκα αυτοκτονίας και σκότωσαν ανθρώπους σε διάφορες γωνιές της πόλης. Οι επιθέσεις άφησαν 129 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες. Το ISIS ισχυρίζεται επίσης ότι κατέρριψε ένα ρωσικό επιβατικό αεροσκάφος με έναν εκρηκτικό μηχανισμό στα τέλη του προηγούμενου μήνα. 
Το αεροπλάνο της Μetrojet συνετρίβη 20 λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Σαρμ ελ Σέιχ της Αιγύπτου. 
Και οι 224 επιβαίνοντες σκοτώθηκαν».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video