ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Και νέες γραμμές προς Ελλάδα από την easyJet


- Περισσότερες επιλογές και προσιτές τιμές στα νάυλα για τους Έλληνες επιβάτες με την easyJet 
-  Η easyJet προσθέτει άλλες τρείς νέες θερινές γραμμές στο δίκτυό της προς την Ελλάδα 
- Με πάνω από τα 70 δρομολόγια ορόσημο από/ προς την Ελλάδα, η easyJet επιβεβαιώνει την δέσμευσή της προς την Ελλάδα 

Η easyJet, ανακοίνωσε σήμερα τρείς ακόμα νέες γραμμές στο δίκτυο της προς τα ελληνικά νησιά, κατά τη θερινή περίοδο 2016- από Ρόδο προς το αεροδρόμιο Άμστερνταμ Σίπχολ και από Μύκονο προς Γαλλία σε Λυών και Νίκαια. 
Τα νέα δρομολόγια θα λειτουργήσουν κατά τη θερινή περίοδο. 
Οι πτήσεις της easyJet προς το Άμστερνταμ θα ξεκινήσουν στις 16 Ιουνίου 2016, με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις κάθε Τετάρτη και Κυριακή. 
Όσο για τις πτήσεις από Μύκονο για Λυών θα ξεκινήσουν από 2 Ιουλίου 2016 με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις κάθε Τρίτη και Σάββατο, ενώ προς Νίκαια θα είναι ένα εβδομαδιαίο δρομολόγιο κάθε Τετάρτη.
Οι θέσεις διατίθενται για αυτά τα δρομολόγια στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.easyJet.com, με ναύλα από EUR 27,50*/ ανά επιβάτη για κράτηση 2 ατόμων στην ίδια πτήση, μονής διαδρομής, συμπεριλαμβανομένων φόρων.


Από
Προς
Έναρξη
Πτήσεις/ εβδομάδα
Άμστερνταμ Σίπχολ
Ρόδος
15/06/16
Τετάρτη, Κυριακή
Λυών
Μύκονος
02/07/16
Τρίτη, Σάββατο
Νίκαια
Μύκονος
06/07/16
Τετάρτη
 

Ο Δημήτρης Σχοινάς, route manager της easyJet, δήλωσε: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την προσθήκη αυτών των τριών νέων προορισμών από την Ελλάδα, που δείχνει τη συνεχή δέσμευσή μας να κάνουμε τα ταξίδια πιο εύκολα και πιο προσιτά για τους έλληνες επιβάτες από και προς την Ευρώπη. Υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για μικρές & μεγάλες εκδρομές στην Ελλάδα και συνεχίζουμε να το κάνουμε εύκολο και προσιτό για τους πελάτες μας, ώστε να μπορούν να επισκεφθούν έναν από τους πολλούς φανταστικούς προορισμούς της Ελλάδα και έτσι, συμβάλλουμε και εμείς στην τοπική οικονομία. Μόνο μέσα στο 2015, προσθέσαμε 16 νέα δρομολόγια. "


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video