ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καλά κρατούν τα επαγγελματικά ταξίδια από τις ΗΠΑ προς την Ευρώπη

 - Οι πρόσφατες επιθέσεις στο Παρίσι δεν ανέκοψαν την πορεία της αγοράς 

 Τη δυναμική της βιομηχανίας των επαγγελματικών ταξιδιών αποδεικνύει περίτρανα έρευνα της Παγκόσμιας Ένωσης Επαγγελματικών Ταξιδίων, σύμφωνα με την οποία, σχεδόν τα τρία τέταρτα των Αμερικανών αγοραστών επαγγελματικών ταξιδιών υποστηρίζουν ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στον προγραμματισμό για ταξίδια επαγγελματικής φύσης από την Αμερική προς την Ευρώπη...
Οι πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι δείχνουν να μην επηρεάζουν την πορεία της βιομηχανίας των επαγγελματικών ταξιδιών από την Αμερική προς τη Γηραιά Ήπειρο, σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε η Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματικών Ταξιδίων (Global Business Travel Association -GBTA), τις ημέρες που ακολούθησαν τις επιθέσεις.
Η πλειοψηφία (57%) των συμμετεχόντων στην έρευνα ανέφεραν ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στο προγραμματισμό τους, ενώ ένα 16% ανέφεραν περιορισμένες μειώσεις και μόνο το 10% έκαναν λόγο για προσωρινή αναστολή των ταξίδια προς το Παρίσι. Η συντριπτική πλειοψηφία (93%) δε των Αμερικανών αγοραστών επαγγελματικών ταξιδιών εκφράζουν την άποψη ότι τα επαγγελματικά ταξίδια προς την Ευρώπη θα συνεχίσουν την συνήθη πορεία τους. 
«Αυτή η αρχική έρευνα δείχνει την ανθεκτικότητα των επαγγελματικών ταξιδιών», σημειώνει ο Εκτελεστικός και Γενικός Διευθυντής της GBTA, Michael W. McCormick, επισημαίνοντας ότι «οι εταιρίες, οι κυβερνήσεις και η τουριστική βιομηχανία οφείλουν να συνεχίσουν να συνεργάζονται προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα σίγουρο και ασφαλές παγκόσμιο σύστημα ταξιδιών». 
Η έρευνα της GBTA διεξήχθη διαδικτυακά, μεταξύ 18-20 Νοεμβρίου 2015, με τη συμμετοχή, συνολικά, 169 Αμερικανών αγοραστών ταξιδιών.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video