ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Όμιλος Μουζενίδη και η Ellinair στην 31η Philoxenia


Στο πλέον σημαντικό τουριστικό γεγονός της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, την 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia (Helexpo 12-15/11/15) θα συμμετάσχει ο Όμιλος Τουριστικών Επιχειρήσεων Μουζενίδη (Mouzenidis Group Holding). 
Ο Όμιλος Μουζενίδη, ο οποίος αποτελείται από 18 συνολικά επιχειρήσεις με κορυφαία την ιδιόκτητη αεροπορική εταιρεία Ellinair, θα δώσει το παρόν με ένα εντυπωσιακό stand 120 τετραγωνικών στο περίπτερο 15, θέση 32. 
Την Παρασκευή 13/11 και ώρα 17:00 στην αίθουσα Θεσσαλονίκη του Bελλίδειου Συνεδριακού Κέντρου, θα λάβει χώρα η παρουσίαση του νέου πτητικού προγράμματος της Ellinair, καθώς και των προγραμμάτων του Mouzenidis Travel, για την εορταστική περίοδο Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά – Θεοφάνεια.
Θα ακολουθήσει κλήρωση με δώρα και πολλές εκπλήξεις. 
Με τη φετινή συμμετοχή του στην Philoxenia 2015 ο Όμιλος Μουζενίδη φιλοδοξεί να προβάλλει τις εντυπωσιακές δυνατότητες των εταιρειών του, που με συγκριτικό πλεονέκτημα την αυτοδυναμία του Ομίλου και την παρουσία του σε 80 χώρες του κόσμου, προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα, όλων των θεματικών μορφών τουρισμού. 
Στην Philoxenia 2015 ο Όμιλος Μουζενίδη αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο επαγγελματικών επαφών, αλλά και επισκεπτών στο περίπτερό του.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video