ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επιστροφή στην κερδοφορία «βλέπει» ο Thomas Cook, που βρέθηκε στα πρόθυρα της κατάρρευσης

- …για πρώτη φορά από το 2009 


Κέρδη για πρώτη φορά έπειτα από έξι χρόνια, ετοιμάζεται να δημοσιεύσει ο Thomas Cook, μετά την ολοκλήρωση της «ανοικοδόμησής» του και ενός σχεδίου διάσωσης που έθεσαν σε εφαρμογή οι δανειστές του το 2011.
Ωστόσο, ο ταξιδιωτικός όμιλος, εφέτος, ήρθε αντιμέτωπος με την τρομοκρατική επίθεση σε θέρετρο της Τυνησίας, που κόστισε τη ζωή σε Ευρωπαίους ταξιδιώτες-πελάτες του και με την οικονομική αστάθεια στην Ελλάδα, συμβάντα που του κοστίζουν περί τα £ 25 εκατ.. 
Ο tour operator δεν έχει αναφέρει κέρδος από το 2009 κι έπειτα. 
Ωστόσο, οι αναλυτές προβλέπουν ότι θα ανακοινώσει μέτρια κέρδη κατά τη δημοσιοποίηση των ετήσιων αποτελεσμάτων του την προσεχή Τετάρτη.
Τα λεγόμενα υποκείμενα κέρδη προ τόκων και φόρων του ταξιδιωτικού ομίλου, προβλέπεται να περιοριστούν από £ 323m σε £ 307m κατά το 12μηνο μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου του 2015, μια χρονιά που σημαδεύτηκε από τη σφαγή των τουριστών στην Τυνησία. 
Η τρομοκρατική αυτή επίθεση σε συνδυασμό με την έλλειψη χρηματοπιστωτικής σταθερότητας στην Ελλάδα, στις αρχές του καλοκαιριού, κοστίζουν στον Thomas Cook περίπου £ 25 εκατ.. Παράλληλα, η βρετανική απαγόρευση των τακτικών πτήσεων από και προς το Σαρμ ελ-Σέιχ της Αιγύπτου, μετά τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους στο όρος Σινά, και τα έξοδα μεταφοράς των εγκλωβισμένων πελατών του στο αιγυπτιακό θέρετρο πίσω στην πατρίδα, κατά πάσα πιθανότητα θα κοστίσουν στον Thomas Cook μεταξύ £ 5m και £ 10m. 
Βεβαίως, τα προβλήματα του ταξιδιωτικού ομίλου είχαν ξεκινήσει νωρίτερα, καθώς μεγάλη δυσφήμιση είχε προκλήθηκε από τον εσφαλμένο χειρισμό του σχετικά με τους θανάτους δύο παιδιών σε διακοπές τους στην Κέρκυρα το 2006.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video