ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το TripAdvisor στη Ρόδο !!!


Η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου φιλοξενεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη το σεμινάριο "DATA MEDITERRANEAN" (Destination Academy with Trip Advisor). 
Το σεμινάριο “DATA MEDITERRANEAN” του “TripAdvisor" θα πραγματοποιηθεί στην χώρα μας στις 16 & 17 Φεβρουαρίου 2016 σε συνεργασία με το “E-Tourism Frontiers” και συνδιοργανωτή τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο «Νησί των Ιπποτών». 
Το “DATA MEDITERRANEAN” (Destination Academy with TripAdvisor), είναι ένα πρόγραμμα για την ανάπτυξη του τουρισμού σε όλον τον κόσμο και έχει πραγματοποιηθεί στην Σιγκαπούρη το 2014 και στην Βικτώρια Φολς το 2015. 
«Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με το TripAdvisor, η φιλοξενία του σεμιναρίου “DATA MEDITERRANEAN”, αναδεικνύει σε ένα απαιτητικό κοινό με εξειδικευμένες γνώσεις σε επίπεδο τουρισμού, την δυναμική της Περιφέρειάς μας», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Μαριέτα Παπαβασιλείου και πρόσθεσε: 
«Το γεγονός ότι ο κ. Chad Shiver, Senior DMO Sales Executive του “TripAdvisor” και ο κ. Damian Cook, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής του “E-Tourism Frontiers”, μετά από μια σειρά συναντήσεων, αποφάσισαν να διοργανώσουν το σεμινάριο στη Ρόδο, αποδεικνύει ότι τα νησιά μας έχουν τα προαπαιτούμενα για να φιλοξενούν τέτοιες σημαντικές διοργανώσεις και τον μηχανισμό για το κάνουν με επιτυχία».
Το σεμινάριο “DATA MEDITERRANEAN” απευθύνεται σε στελέχη μάρκετινγκ και σε προσωπικό ψηφιακών μέσων ανά τον κόσμο και περιλαμβάνει αναλύσεις και πρακτική εξάσκηση για τις τεχνικές του digital & content marketing.
 «Το “DATA MEDITERRANEAN” υπόσχεται να είναι μια δυναμική και ανεκτίμητη διήμερη εκδήλωση που θα παρέχει στους συμμετέχοντες όλες τις καίριες πληροφορίες σε ό,τι αφορά τις νέες προσεγγίσεις για την καλύτερη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ», τόνισε η κ. Παπαβασιλείου και πρόσθεσε:
«Θα υπάρχουν επίσης συνεδρίες όπου το “TripAdvisor” θα παρέχει σημαντικές πληροφορίες για τις τάσεις που καταγράφονται στις τοπικές αγορές σχετικά με την έρευνα, τον προγραμματισμό των διακοπών και την αγορά των τουριστικών πακέτων. Φιλοδοξούμε δε να αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες κοινωνικές εκδηλώσεις που φιλοξένησε ποτέ η Ρόδος, κατά την οποία θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις και διάφορα άλλα παράλληλα event».

Το E-Tourism Frontiers, το TripAdvisor και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεργάζονται για να διοργανώσουν το πρώτο σεμινάριο "DATA MEDITERRANEAN" στη Ρόδο στις 16 & 17 Φεβρουαρίου 2016. Το DATA συγκεντρώνει ανώτερα στελέχη μάρκετινγκ τουριστικών οργανισμών και επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο για να συζητηθούν οι σύγχρονες πρακτικές του ψηφιακού τουριστικού μάρκετινγκ και να αναλυθούν δεδομένα για τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, τη διαχείριση κρίσεων και άλλα. 
Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν πρόσκληση. 
Η όλη εκδήλωση θα αναδείξει την φιλοξενία, την ομορφιά και την ιστορία που διαθέτει η Ρόδος σε αφθονία! «Το E-Tourism Frontiers, το TripAdvisor και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεργάζονται για να διοργανώσουν το πρώτο σεμινάριο "DATA MEDITERRANEAN" στη Ρόδο», αναφέρει ο κ. Chad Shiver και συμπληρώνει: «Θα συζητηθούν οι σύγχρονες πρακτικές του ψηφιακού τουριστικού μάρκετινγκ και θα αναλυθούν δεδομένα για τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, τη διαχείριση κρίσεων και άλλα. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν πρόσκληση». 
Ο Senior DMO Sales Executive του “TripAdvisor” τονίζει ότι η όλη εκδήλωση θα αναδείξει τα μοναδικά στοιχεία που διαθέτει η Ρόδος, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η όλη εκδήλωση θα αναδείξει την φιλοξενία, την ομορφιά και την ιστορία που διαθέτει η Ρόδος σε αφθονία». Ήδη έχουν κλείσει οι συμμετοχές από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Μάλτα, την Κροατία και τα Κανάρια Νησιά ενώ η διαδικασία συνεχίζεται και με άλλες τουριστικές περιοχές ανά τον κόσμο.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video