ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συμμετοχή της Αθήνας στην WTM


Την ενιαία, ανταγωνιστική και ολοκληρωμένη εικόνα της Αθήνας στις αγορές ενδιαφέροντος της φετινής διοργάνωσης της Διεθνούς Έκθεσης World Travel Market, στο Λονδίνο (2-5 Νοεμβρίου 2015) προέβαλαν με επιτυχία η Εταιρεία Ανάπτυξης & Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων μέσω του Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών Αθηνών – ACVB και η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με κοινή συμμετοχή στην έκθεση, ως συνεκθέτες του ΕΟΤ. 
Κατά τη διάρκεια της φετινής World Travel Market, τα στελέχη του ACVB και της EΞΑΑ-Α πραγματοποίησαν συνολικά περισσότερες από 70 συναντήσεις με στελέχη τουριστικών γραφείων, ταξιδιωτικών οργανισμών και άλλων εταιρειών και επαγγελματιών της βρετανικής και της διεθνούς τουριστικής αγοράς ενώ παράλληλα, το ACVB συμμετείχε σε εκδήλωση δικτύωσης μέσω προσωπικών επαγγελματικών συναντήσεων που διοργάνωσε η WTM, με tourism bloggers απ’ όλο τον κόσμο.
Στις επαφές και στις συναντήσεις αυτές, το ενδιαφέρον των περισσότερων επαγγελματιών που επισκέφθηκαν το περίπτερο της Αθήνας εστιάστηκε στους τομείς του city break, του πολιτιστικού προϊόντος της Αθήνας, της γαστρονομίας, στο πλέγμα δραστηριοτήτων που μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες όπως η κρουαζιέρα, το γιώτινγκ και ο θαλάσσιος τουρισμός καθώς και στη διοργάνωση εκδηλώσεων και συνεδρίων. 
Αισθητά αυξημένο φέτος, ήταν, επίσης, το ενδιαφέρον επαγγελματιών και εκπροσώπων τουριστικών γραφείων για το παραλιακό μέτωπο της Αθήνας καθώς και για τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Μεγάλο ενδιαφέρον μεταξύ των επαγγελματιών της τουριστικής αγοράς, συγκεντρώνει και η διοργάνωση της εκδήλωσης-θεσμό της Αθήνας «Travel Trade Athens 2016 Workshop», η οποία θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχή χρονιά από την ΕΑΤΑ και τον δήμο Αθηναίων σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Tour Operators Ευρώπης (ΕΤΟΑ) σε ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα. 
Ο Πρόεδρος της ΕΞΑΑ-Α Αλέξανδρος Βασιλικός συμμετείχε στο πάνελ της κεντρικής εκδήλωσης του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, με θέμα τις τάσεις και τις προοπτικές για τον Ελληνικό Τουρισμό, όπου μίλησε για την περίπτωση της Αθήνας, παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του προορισμού και ανέλυσε την αυξημένη ζήτηση που κατεγράφη την τελευταία διετία, ως αποτέλεσμα των μακροχρόνιων συντονισμένων δράσεων των φορέων της πόλης. 
Το stand της Αθήνας επισκέφθηκε η Αν. Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης & Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, η οποία ενημερώθηκε για τις δράσεις της ΕΞΑΑ-Α και του ACVB ενώ τόνισε μεταξύ άλλων την βούληση για συνεργασία με όλους τους φορείς της πόλης και πρωτίστως για τη συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας με τον δήμο Αθηναίων. 
Σύμφωνα με εκτιμήσεις τουριστικών παραγόντων και φορέων του Τουρισμού, τα πρώτα μηνύματα για την περίοδο του 2016, από τη βρετανική αγορά για την Ελλάδα, είναι θετικά, με τον ρυθμό των προκρατήσεων να κινείται με μέση αύξηση της τάξης του 6%.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video