ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Κανείς δεν πιστεύει πλέον το παραμύθι του ΣΥΡΙΖΑ για τα περιφερειακά αεροδρόμια»


O Βουλευτής Δωδεκανήσου και Επικεφαλής του Τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάνος Κόνσολας, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης των περιφερειακών αεροδρομίων από την κυβέρνηση, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων είχε ολοκληρωθεί από το φθινόπωρο του 2014. 
Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, δια των αρμοδίων Υπουργών, υπέγραψε χθες τη σύμβαση παραχώρησης χωρίς να κάνει καμία αλλαγή. Δεν χρειάζεται να υπενθυμίσω δηλώσεις του Πρωθυπουργού, κ. Τσίπρα, αλλά και σημερινών Υπουργών και βουλευτών, που υπόσχονταν την ακύρωση του διαγωνισμού και της σύμβασης. Είναι υπερβολικό, όμως, να επιμένουν κάποιοι σε ένα παραμύθι που κανείς δεν πιστεύει πλέον. 
Είναι υπερβολικό ένας Υπουργός, από αυτούς που υπέγραψαν χθες τη σύμβαση, να δηλώνει ότι υπέγραψε με...πόνο και ότι διαφωνεί.
Να του υπενθυμίσουμε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην πρόταση των 47 σελίδων που είχε αποστείλει στις 4 Ιουνίου, δεσμεύεται για την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων. Φυσικά, ούτε επαναδιαπραγμάτευση των όρων παραχώρησης υπήρξε, όπως μας είχε πει ο κ. Σταθάκης, σε Επίκαιρη Επερώτηση που είχαμε καταθέσει. 
Η αλήθεια και η πραγματικότητα είναι μία: η κυβέρνηση έχασε πολύτιμο χρόνο όλο αυτό το διάστημα για να υπογράψει μόλις χθες τη σύμβαση, που θα έπρεπε να είχε υπογράψει από το πρώτο τρίμηνο του 2015 στέλνοντας και το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που ενθαρρύνει ιδιωτικές επενδύσεις. Υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών, όμως, όταν επιχειρούν να παραστήσουν τους «πονεμένους» και τους «διαφωνούντες», ενώ δεν έχει ακόμα στεγνώσει το μελάνι από τις υπογραφές τους. 
Η διακυβέρνηση της χώρας χρειάζεται σοβαρότητα, δεν χρειάζεται άλλα ψέματα γιατί τα έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video