ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ξενοδοχείο σε βαγόνι τελεφερίκ, στο χιονοδρομικό Courechevel των γαλλικών άλπεων

Μπορείτε να περάσετε μία ή περισσότερες νύχτες σε υψόμετρο 2743 μέτρων, αρκεί να μην έχετε υψοφοβία! Πρόκειται για ένα βαγόνι τελεφερίκ που έχει μετατραπεί σε δωμάτιο ξενοδοχείου. 
Βρίσκεται στο τουριστικό χιονοδρομικό θέρετρο Courchevel στην περιοχή Rhône-Alpes, των γαλλικών Άλπεων. 

Μπορεί να μοιάζει με απλό lift για σκι, αλλά είναι πλήρως επιπλωμένο και λειτουργικό δωμάτιο που  μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 4 άτομα. 
Φωτογραφίες από τους χώρους του δωματίου
Οι επισκέπτες φυσικά απολαμβάνουν μοναδική πανοραμική θέα στον ολόλευκο τοπίο!
Μέρα και νύχτα οι εικόνες από τα παράθυρα είναι πραγματικά μαγευτικές. 
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για να κερδίσετε μια διαμονή εκεί, πατώντας εδώ και συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας! 
Πληροφορίες για την περιοχή Courchevel
Βρίσκεται στις Γαλλικές Άλπεις στην κοιλάδα Tarentaise στη Σαβοΐα της Γαλλίας. Ανήκει στο Les Trois Vallées, τη μεγαλύτερη συνδεόμενη περιοχή για σκι στον κόσμο. 
Αποτελείται από 4 μεγάλα χιονοδρομικά κέντρα, Courchevel Le Praz, Courchevel 1550, Courchevel 1650 και Courchevel 1850, που είναι και το πιο διάσημο αλλά και υψηλότερο από όλα. 
Τα χιονοδρομικά κέντρα ενώνονται μεταξύ τους με lifts, πίστες και ένα δρόμο που καταλήγει στο ψηλότερο από αυτά. Επίσης υπάρχουν δωρεάν λεωφορεία που πηγαίνουν τους επισκέπτες από το ένα χιονοδρομικό στο άλλο. Από τις πλαγιές υπάρχει υπέροχη θέα προς το Mont Blanc και στις κοιλάδες. 
Συγκεντρώνει πολλούς διάσημους επισκέπτες και δεν είναι τυχαίο ότι έχει 11 ξενοδοχεία 5* και ένα ξενοδοχείο 6* καθώς και 7 εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας που μοιράζονται 11 αστέρια Michelin. Ανάμεσα στα καταστήματα θα βρείτε μπουτίκ μεγάλων οίκων μόδας, όπως Louis Vuitton,Valentino, Prada, Chanel.
Η πιο ακριβή και πολυσύχναστη σεζόν είναι η περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με πολλούς Ρώσους που καταφθάνουν εκεί για να κάνουν τις διακοπές τους. 
Πρόσβαση
Το κοντινότερο αεροδρόμιο είναι της Γενεύης στην Ελβετία, 2 ώρες και 15 λεπτά περίπου με αυτοκίνητο από εκεί. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χιονοδρομικά κέντρα θα βρείτε εδώ
Διαμονή 
Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, δείτε όλα εδώ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video