ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΣΕΤΚΕ: Μέχρι 31.12.17 η πιστοποίηση


Όπως έχει γίνει γνωστό, με το ν.4276/2014, το υπουργείο Τουρισμού όρισε αρμόδιο φορέα για την έκδοση πιστοποιητικού κατάταξης των τουριστικών καταλυμάτων το ξενοδοχειακό Επιμελητήριο (ΞΕΕ) σε συνεργασία με πιστοποιημένους φορείς διαπιστευμένους από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ). 
Η διαδικασία πιστοποίησης αφορά άμεσα τις νέες επιχειρήσεις που αφού καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έκδοσης του ΕΣΛ στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Τουρισμού πρέπει εντός 10 ημερών να έχουν καταθέσει την αίτηση για την έκδοση της πιστοποίησης της κατηγορίας του καταλύματος στο ΞΕΕ. 
Για τις υφιστάμενες επιχειρήσεις η διαδικασία πιστοποίησης λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2017, οπότε τα μέλη μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το περιθώριο χρόνου που τους δίνει ο νόμος προκειμένου να καλυτερεύσουν την ποιότητα των υπηρεσιών και τις υποδομές τους ώστε να μπορέσουν να ενταχθούν σε καλύτερη κατηγορία από αυτή που είναι σήμερα.
Εξάλλου η Συνομοσπονδία (ΣΕΤΚΕ) μέσω των προτάσεων που έχει καταθέσει στο υπουργείο τουρισμού και το ΕΣΥΔ προσπαθεί να επιτύχει τους καλύτερους δυνατούς όρους συμμετοχής των μελών της στην διαδικασία πιστοποίησης αλλά και την οικονομικότερη συμφωνία διεκπεραίωσης της διαδικασίας μέσω των διαπιστευμένων εταιριών, ώστε η κατηγοριοποίηση να μην καταστεί μια δυσπρόσιτη και ασύμφορη διαδικασία για τους επιχειρηματίες του κλάδου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video