ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι πρώτες φωτογραφίες άγριας φύσης που δημοσιεύτηκαν στο National Geographic


Ποιες ήταν οι πρώτες εικόνες από την άγρια φύση που δημοσιεύσε το National Geographic; O πρωτοπόρος φωτογράφος George Shiras έδωσε τις λήψεις του στη δημοσιότητα για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 1905 και έκτοτε το περιοδικό ξεκίνησε να περιλαμβάνει συστηματικά στα τεύχη του εικόνες από την άγρια φύση.


Ο George Shiras με την επιμονή του στην παρατήρηση και την καταγραφή της άγριας ζωής, ταξίδεψε για πολλά χρόνια σε απάτητητες περιοχές και με την επιμονή του να αποτυπώσει στον φακό αυτά που έβλεπε, καθιέρωσε μεθόδους όπως η φωτογράφιση με φλας, τα παιχνίδια με την κάμερα, η λήψη φωτογραφιών τη νύχτα.


Με τη χρήση αυτών των εργαλείων, τραβήχτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες με άγρια ελάφια να βοσκούν στο δάσος, ενώ ταυτόχρονα αποτυπώνονται οι αντιδράσεις τους στις δυνατές λάμψεις της κάμερας. Ο τίτλος του άρθρου στο περιοδικό ήταν "Άγρια παιχνίδια με τον φακό και την κάμερα" και σημείωσε τόσο μεγάλη επιτυχία που τότε ο ίδιος ο Ρούσβελτ ζήτησε από τον φωτογράφο να γράψει ένα επιστημονικό βιβλίο για όσα είχε παρατηρήσει και καταγράψει σχετικά με την άγρια φύση.


ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!! Αυτές είναι οι ΠΡΩΤΕΣ φωτογραφίες από την άγρια φύση που δημοσιεύτηκαν στο National Geographic!! (PHOTOS)


national geographic


national geographic


national geographic


national geographic


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video