ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι δρόμοι με τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα φωτάκια στο Λονδίνο

Το Λονδίνο φοράει τα γιορτινά από πολύ νωρίς! Οι βιτρίνες των πολυκαταστημάτων είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές και οι δρόμοι στολίζονται με χιλιάδες φωτάκια και χριστουγεννιάτικα σχέδια. Αν βρεθείτε στο Λονδίνο αυτές τις μέρες, επισκεφθείτε τις παρακάτω τοποθεσίες:

Carnaby street
Κάθε χρόνο, ο στολισμός έχει κάποιο κεντρικό θέμα. Για φέτος, Χριστούγεννα 2018, το θέμα είναι βασιλικό! Μην χάσετε στο νούμερο 14 τους στίχους του τραγουδιού Bohemian Rhapsody, με φώτα νέον. 



Oxford street
Χιλιάδες ασημένιες και μοβ μπάλες από φωτάκια, στολίζουν το διασημότερο δρόμο της πόλης. Εκεί θα δείτε μερικές από τις ωραιότερες βιτρίνες καταστημάτων.

Regent street
Εκατοντάδες χρυσοί άγγελοι σε όλο το μήκος της οδού με τα όμορφα κτίρια και τα καταστήματα.

Covent Garden
Επισκεφτείτε οπωσδήποτε αυτή την καταληκτική περιοχή με την σκεπασμένη αγορά. Χιλιάδες φωτάκια , ένα πελώριο χριστουγεννιάτικο δέντρο και ένα εντυπωσιακά άγαλμα ταράνδου  δημιουργούν ένα μοναδικό γιορτινό κλίμα. 

Bond street
Είναι ο δρόμος με τα  ακριβά  καταστήματα και μπουτίκ με τις πρωτότυπες βιτρίνες και τα  αμέτρητα φωτάκια.

Shard
Ο πιο ψηλός ουρανοξύστης του Λονδίνου, φωτίζεται γιορτινά ενώ δημιουργεί μισάωρα σόου χρωματικών εναλλαγών. 

South Bank
Περπατήστε κατά μήκος του ποταμού με τα φωτάκια να καθρεφτίζονται στα νερά του Τάμεση και επισκεφθείτε και την υπαίθρια αγορά με τα ξύλινα σαλέ που στήνεται εκεί. 

ZSL London Zoo
  
  
Αυτά τα Χριστούγεννα (2018), ο διάσημος ζωολογικός κήπος του Λονδίνου, στολίζεται με φωτάκια, γλυπτά ζώων, τούνελ φωτός, και χρωματιστά νερά στην πισίνα των πιγκουίνων. Θα ζεσταθείτε πίνοντας ζεστό αρωματικό κρασί και φυσικά μην παραλείψετε μια βόλτα στο καρουζέλ. 

Δείτε επίσης:

Η γέφυρα του Λονδίνου (Tower Bridge)




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video