ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ποιο είναι το λιγότερο τουριστικό μέρος της Αγγλίας;

Το επισκέπτεται ένας άνθρωπος κάθε 9 εβδομάδες

Από τη μία το Βρετανικό Μουσείο, ο Πύργος του Λονδίνου και η Εθνική Πινακοθήκη καυχιούνται για τον αριθμό επισκεπτών τους κι από την άλλη, το φρούριο του Beacon Hill στην ανατολική Αγγλία κάνει να δει άνθρωπο για εβδομάδες, αφού σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, το επισκέπτεται κατά μέσο όρο ένας άνθρωπος κάθε 9 εβδομάδες.
Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη χρονιά επισκέφτηκαν το Βρετανικό Μουσείο 6.701.036 επισκέπτες, την Εθνική Πινακοθήκη με τα έργα του Μονέ, του Ρέμπραντ, του Βαν Γκογκ και του Ντα Βίντσι 6.031.574 επισκέπτες και τον Πύργο του Λονδίνου, το πιο δημοφιλές τουριστικό σποτ της Αγγλίας επί πληρωμή, 2.894.698 επισκέπτες. Την ίδια χρονική περίοδο, στο Beacon Hill Fort έφτασαν μόλις 6 επισκέπτες, νούμερο που το κάνει επίσημα το λιγότερο δημοφιλές τουριστικό σημείο από τα 1279 της Αγγλίας. 
Τι είναι όμως αυτό το φρούριο; Ήταν ένα από τα σημεία-κλειδιά άμυνας των Βρετανών ενάντια σε πιθανή εισβολή των ναζί, το οποίο τέθηκε εκτός δράσης τη δεκαετία του ’50 και η είσοδος σε αυτό κοστίζει μόλις 1 λίρα.
Ένας από τους επισκέπτες του έγραψε στο virtualtourist.com ότι ενώ άξιζε τον κόπο η επίσκεψη, υπάρχουν πολλά σκουπίδια, γκράφιτι, γυαλιά, σύριγγες κ.ο.κ. στην περιοχή, ενώ οι ώρες λειτουργίας του είναι από τις 2 μέχρι τις 4 το μεσημέρι, μία Κυριακή το μήνα.
Πέραν αυτού, πάντως, υπάρχουν κι άλλα μνημεία στην Αγγλία, σύμφωνα με το VisitEngland.com, τα οποία δεν σημειώνουν ακριβώς ορδές κόσμου στην είσοδό τους, όπως το Μουσείο North Ings Farm στο Βόρειο Kesteven, με τον γεωργικό του εξοπλισμό, το οποίο επισκέφτηκαν πέρσι 98 άτομα, το Wakefield's Gissing Centre (αφιερωμένο στον υποτιμημένο συγγραφέα) με 118 επισκέπτες το ίδιο διάστημα και το Owston Ferry's Old Smithy and Heritage Centre, το οποίο έφτασε τους 181 επισκέπτες την περσινή χρονιά.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video