ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

2000 Αυστριακοί στη Ρόδο!!!


- ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ:Η φιλοξενία των Αυστριακών Senioren Groups έχει ευεργετικά αποτελέσματα συνολικά στην οικονομία του νησιού μας 

O Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης εκπροσώπησε τον ξενοδοχειακό κλάδο της Ρόδου, κατά την εκδήλωση που οργανώθηκε για την υποδοχή της τέταρτης άφιξης, δύο χιλιάδων μελών των Senioren Groups, της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Αυστρίας (Pensionistenverband Österreichs-PVÖ). 
Στη συνέχεια ο κ. Καμπουράκης παρέστη και χαιρέτισε την ειδική τελετή βράβευσης του πρώην Υπουργού της Αυστρίας και Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Karl Blecha, ο οποίος έχει επισκεφθεί κατ’ επανάληψη την Ρόδο, και είναι ένας αληθινός πρεσβευτής του νησιού.
Με αφορμή τις εκδηλώσεις αυτές ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η φιλοξενία των Senioren Groups συνεισφέρει τα μέγιστα στο κρίσιμο ζητούμενο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, και στην άμβλυνση της εποχικότητας. Ταυτόχρονα, η εμπειρία από την φιλοξενία των προηγούμενων Senioren Groups έχει καταδείξει ήδη, πως τα μέλη τους σκιαγραφούν τον ιδανικό πελάτη για τη Ρόδο μας, κι αυτό το ομολογούν πλέον όλοι. H φιλοξενία των Senioren Groups έχει θετικά και ευεργετικά αποτελέσματα, συνολικά στην οικονομία του νησιού μας. Χάρη στους αυστριακούς φίλους μας και στη μεγάλη επιτυχία αυτής της συνεργασίας που καταφέραμε, ξύπνησαν οι αναμνήσεις από την αίγλη του παρελθόντος, που είναι και ο στόχος μας για το μέλλον».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video