ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Όσο περισσότερο ενοικιάζετε, τόσο περισσότερο κερδίζετε!»


- Η AVIS ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ 

Η Avis εξελίσσει την ήδη δημοφιλή υπηρεσία Avis Preferred σε ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα επιβράβευσης, ανταποκρινόμενη στις επιθυμίες των πελατών της. 
Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης Avis Preferred αποτελείται από 3 βαθμίδες: Avis Preferred, Avis Preferred Plus και Avis President’s Club. 
Κάθε βαθμίδα προσφέρει νέα προνόμια και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στα μέλη, ώστε η ενοικίαση αυτοκινήτου να είναι μια μοναδική εμπειρία οδήγησης. 
Με την εγγραφή τους τα μέλη Avis Preferred, μπορούν να αποκτήσουν εκπτώσεις, δωρεάν αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτου, αποκλειστικές προσφορές καθώς και δωρεάν ενοικιάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Το νέο Avis Preferred θα συνεχίσει να προσφέρει προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση καθώς και γρήγορες διαδικασίες κράτησης και ενοικίασης αυτοκινήτου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος για να γίνει μέλος είναι η δωρεάν online εγγραφή στο http://ift.tt/1EsaaNK;
Το πρόγραμμα επιβράβευσης της Avis έχει σχεδιαστεί για να επιβραβεύει όλα τα μέλη ανεξαρτήτως βαθμίδας, καθιστώντας την ενοικίαση αυτοκινήτου πιο προσιτή και ωφέλιμη για όλους. Προσφέροντας πρακτικά και χρήσιμα προνόμια στους πελάτες της, η Avis αποδεικνύει τη δέσμευσή της για παροχή λύσεων μετακίνησης με νέα προϊόντα και υπηρεσίες, σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση και την εγγύηση του ονόματος της. 
Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα: http://ift.tt/1IpGTWO.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video