ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ταξίδι εξοικίωσης Ιταλών δημοσιογράφων στην Αθήνα


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το ταξίδι εξοικείωσης οκτώ Ιταλών δημοσιογράφων, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και στα νησιά του Αργοσαρωνικού από 16 έως 19 Απριλίου 2015 και διοργανώθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας, σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία AEGEAN AIRLINES. 
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη χώρα μας, οι Ιταλοί δημοσιογράφοι είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τον ιερό χώρο της Ακρόπολης και το Μουσείο της Ακρόπολης, περιπλανήθηκαν στο ιστορικό κέντρο της Πρωτεύουσας, έκαναν μία μονοήμερη εκδρομή στα νησιά του Αργοσαρωνικού και ξεναγήθηκαν στον Πόρο, την Ύδρα και την Αίγινα, ενώ είχαν τη δυνατότητα να γευτούν και τη νυχτερινή ζωή της πόλης.
Επίσης, στους δημοσιογράφους δόθηκε η ευκαιρία να απολαύσουν τις υπηρεσίες της Ελληνικής αεροπορικής εταιρείας AEGEAN AIRLINES και τη φιλόξενη ατμόσφαιρα της πτήσης τους. «Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη φιλοξενία και τις υπηρεσίες που τους παρασχέθηκαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Αθήνα. Πιστεύουμε ότι η μεγάλη αξία της δράσης θα διαφανεί από τη δημοσιότητα που θα προκληθεί στον Ιταλικό Τύπο ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου» τονίζει η Κυριακή Μπουλασίδου, Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video