ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ταξίδι στην Κροατία με απευθείας πτήσεις από Αθήνα

Οι Croatia Airlines μας ταξιδεύουν με νέες απευθείας πτήσεις στις ομορφότερες πόλεις της Κροατίας και σε πολύ καλές τιμές, αρκεί να κάνετε κράτηση εγκαίρως!
Επισκεφτείτε το παραθαλάσσιο Σπλιτ με απευθείας πτήση από Αθήνα κάθε Σάββατο. Η πόλη βρίσκεται στην Αδριατική ακτή στην κεντρική Δαλματία.

Θα δείτε το παλάτι του ρωμαϊκού αυτοκράτορα Διοκλητιανού, τις πλατείες Prokurative και Pjaca, το λιμάνι Matejuška  και την προκυμαία Riva για απολαυστικό φαγητό ή καφέ.
Ταξιδέψτε στο μεσαιωνικό και μοναδικό Ντουμπρόβνικ με απευθείας πτήσεις από Αθήνα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Μια πόλη με πλούσια φυσική ομορφιά, ξεχωριστή αρχιτεκτονική και πλούσια ιστορία, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Ουνέσκο. 
Είναι χτισμένη από λευκή πέτρα και μάρμαρο με πολύ ψηλά τείχη, περιτριγυρισμένη από θάλασσα. Δεν θα βαρεθείτε να περπατάτε στην παλιά πόλη με τα σοκάκια, θα δείτε την κεντρική πλατεία Placa που έχει μείνει στην ομορφιά και το ρυθμό του παρελθόντος, τα μπαρόκ κτίρια και τα σπίτια με τα ολάνθιστα λουλούδια και τις εντυπωσιακές εκκλησίες.
 



Επιλέξτε τον προορισμό που θέλετε να επισκεφτείτε και γνωρίστε τις ομορφιές της Κροατίας. Μπορείτε μάλιστα να συνδυάσετε τις πτήσεις, δηλαδή να δείτε και τις δύο αυτές πόλεις, με απευθείας πτήσεις ή και το Ζάγκρεμπ, με ενδιάμεσο σταθμό.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video