ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο Ριάντ το Νότιο Αιγαίο


Η Δ/νση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου συνεχίζοντας τις εντατικές τις ενέργειες για την προβολή του τουριστικού της προϊόντος και στοχεύοντας στην προσέλκυση νέων αγορών, συμμετείχε στο 1ο Greek Tourism Workshop, στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. 
Με αφορμή την έναρξη απευθείας πτήσεων της Aegean Airlines με την αραβική πρωτεύουσα, διενεργήθηκε μια εκδήλωση γνωριμίας των εκπροσώπων και επαγγελματιών των ελληνικών προορισμών και επιχειρήσεων με Σαουδάραβες τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους. 
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παράθεση γεύματος στους προσκεκλημένους επιχειρηματίες. Το ενδιαφέρον των προσκεκλημένων στην εκδήλωση για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου ήταν ιδιαίτερα έντονο καθώς και η επιθυμία να ανακαλύψουν και άλλους προορισμούς πέραν της Μυκόνου και της Σαντορίνης, που έχουν ήδη εξέχουσα θέση στις προτιμήσεις τους, όσον αφορά τους ελληνικούς προορισμούς.
Στην εν λόγω εκδήλωση, η ΠΝΑ παρουσίασε το σύνολο των νησιών της, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις ομορφιές του Νοτίου Αιγαίου και τις άψογες υπηρεσίες που παρέχουν οι επαγγελματίες του τουρισμού. «Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έχοντας πλήρη επίγνωση της σημαντικότητας της αραβικής αγοράς καθώς και της ανάγκης ενίσχυσής της, ενεργεί συστηματικά ώστε να προσελκυθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άραβες επισκέπτες, υψηλού εισοδήματος στα νησιά μας, δράττοντας της ευκαιρίας των νέων απευθείας πτήσεων της Aegean Airlines. Βεβαίως, θα πρέπει να συνεχίσουμε εντατικά τις προσπάθειες αυτές και να επικεντρωθούμε στην απλοποίηση διαδικασιών απόκτησης τουριστικής βίζας των Σαουδαράβων επισκεπτών, οι οποίοι άλλωστε είναι επισκέπτες υψηλής κατά κεφαλήν δαπάνης, «καταναλώνοντας» τις καλύτερου επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες», αναφέρει χαρακτηριστικά η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου. 
Στην εν λόγω δράση, παρουσία είχε και το Rodos Palace, πραγματοποιώντας επαφές με τους τουριστικούς πράκτορες της χώρας. 
Πηγή:www.dimokratiki.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video