ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

"Τρέξε χωρίς τερματισμό"!!!


Τον στόχο να διανυθούν 20.000 χιλιόμετρα κατά τις 72 ώρες διάρκειάς του θέτει φέτος ο 2ος αγώνας δρόμου «Τρέξε χωρίς Τερματισμό», που ξεκινά αύριο Τετάρτη, 20 Μαΐου στις 5 το απόγευμα και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 23 Μαΐου, την ίδια ώρα. Πέρυσι ήταν 13.000 τα χιλιόμετρα που έτρεξαν και περπάτησαν οι σχεδόν 1.500 συμμετέχοντες. 
Οι συμμετοχές στη φετινή διοργάνωση σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ενώ ο κόσμος θα μπορεί να εγγραφεί και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πέρα όμως από τη μαζικότητα των συμμετοχών, ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό του 2ου αγώνα «Τρέξε χωρίς Τερματισμό» είναι ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων, που τρέχοντας ή περπατώντας θέλουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης.
Τον 2ο αγώνα δρόμου «Τρέξε χωρίς Τερματισμό», τον μεγαλύτερο δωρεάν αγώνα στην Ελλάδα, διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΔΕΘ-Helexpo και ο αθλητικός σύλλογος «Ερμής 1877». 
Στον αγώνα κάθε χιλιόμετρο του κάθε δρομέα ξεχωριστά μετατρέπεται σε χρήματα, τα οποία θα προσφερθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα», στο Ανοικτό Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου στη Θεσσαλονίκη, στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Λάμψη» και στον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος. 
Η εκκίνηση του αγώνα που «παντρεύει» την αγάπη για την άθληση με την αγάπη για τον συνάνθρωπο θα δοθεί αύριο Τετάρτη 20 Μαΐου στις 17:00, στη Νότια Πύλη της ΔΕΘ στην πλατεία της ΧΑΝΘ. 
Ο αγώνας δρόμου μέσα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα έχει διάρκεια 72 ώρες και ο καθένας θα μπορεί να τρέξει ή να περπατήσει όσο θέλει, όποτε θέλει, χωρίς περιορισμούς, χωρίς κόστος συμμετοχής, όλη την ημέρα ή τη νύχτα. Η διαδρομή θα αναπτυχθεί σε ειδικά διαμορφωμένο και φωτισμένο χώρο μέσα στην Έκθεση, με μουσική και παράλληλες δραστηριότητες όλες τις ώρες του αγώνα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video