ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεργασία ΔΕΘ-Helexpo με την αγορά της Β. Ελλάδος


Τη στρατηγική των συνεργασιών και τη σύσφιγξη των σχέσεων με παραγωγικούς φορείς υλοποιεί η ΔΕΘ-Helexpo, που προχώρησε σήμερα στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ ) και τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Ελλάδος (ΣΕΕ). 
Οι παραπάνω φορείς αποφάσισαν να προωθήσουν κοινές πρωτοβουλίες για την ενδυνάμωση, ενημέρωση και υποβοήθηση της επιχειρηματικότητας με σκοπό τη δημιουργία και εκατέρωθεν ωφελειών. 
Το μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν από την πλευρά της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης και του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος ο Πρόεδρος των δύο φορέων κ. Ιωάννης Μανδρίνος και από την πλευρά της ΔΕΘ-Helexpo ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, παρόντος και του γενικού γραμματέα του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος, κ. Μάκη Στεργίου.
Μεταξύ των ενεργειών που προβλέπει η συνεργασία των δύο πλευρών περιλαμβάνεται η από κοινού διοργάνωση στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-Helexpo εκθέσεων ή εκδηλώσεων με περιεχόμενο περιβαλλοντολογικό, πολιτιστικό κα. 
Ακόμη, θα δρομολογηθεί η δημιουργία χώρων ενημέρωσης εκατέρωθεν για τις δραστηριότητες των εμπλεκόμενων φορέων, η διοργάνωση δράσεων προβολής στο εξωτερικό και η διεκδίκηση από κοινού έργων. 
Παράλληλα, η ΟΕΕΘ αναλαμβάνει την υποχρέωση να δημιουργήσει στο site της ειδική θεματική στήλη με συνεχή ενημέρωση ειδήσεων σχετικών με τις δράσεις της ΔΕΘ-Helexpo. 
Τέλος, η ΟΕΕΘ και ο ΣΕΕ θα συμμετάσχουν στην επετειακή 80η ΔΕΘ, η οποία από τις 5-13 Σεπτεμβρίου 2015, θα συμπυκνώσει την πολύχρονη ιστορία του κορυφαίου εκθεσιακού θεσμού και θα καταδείξει την ανοδική πορεία της έκθεσης τα τελευταία χρόνια.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video